#94 Lucas Ontivero

Oyun stilini çok beğendim..

Tosun gibi maşallah çok daha iyi olacak :)

vallah yok demem,bu kafa baska bir kafa:eek:Telegol ekranlara geri dönüyormus,haberin varmi?:)

Hea bende sana onu söyleyecektim :) Kanaltürk'te başlayacakmış diyorlardı dün ama kesin mi değil mi tam bilmiyordum. Bugün de Erman A Haber'de yorum yapıyordu maçtan sonra. Herhalde o olmayacak yeni programda.

Hea bende sana onu söyleyecektim :) Kanaltürk'te başlayacakmış diyorlardı dün ama kesin mi değil mi tam bilmiyordum. Bugün de Erman A Haber'de yorum yapıyordu maçtan sonra. Herhalde o olmayacak yeni programda.

ben seyredemdim,ne dedi erman hoca?erman olmadan programin pek lezzeti olmaz gibi geliyor bana..kaymaksiz kadayif misali:(

1557669_1399850883599580_1105169780_n.jpg

ben seyredemdim,ne dedi erman hoca?erman olmadan programin pek lezzeti olmaz gibi geliyor bana..kaymaksiz kadayif misali:(

Erman'sız cidden keyifsiz olur gibi ya. O ayarda başka yorumcu da bulamazlar anca Nihat Doğan'ı falan getirirler bunlar :D

Genel olarak yeni oyuncuları beğenmiş, iyi sinyaller verdiler diyor. Bu sene Telegol de söylediklerini söyledi yine, Galatasaray bir model uygulamaya çalışıyor, başarabilirlerse çok şeyleri değiştirirler diyor. Mancini'nin kadroyu sürekli değiştirdiğini falan söylüyor, belirli bir 11'i yok Galatasaray'ın dedi. Yine siyasilere hükümete şikecilere de dokundurmayı ihmal etmedi tabi. Özet olarak bunlar.

ben bu elemanda hiçbir gelecek göremedim benim görmediğim ne gördünüz bilmiyorum umarım ben yanılırım.

Umarim Sakatligi ciddi degildir...At gibi kosuyor,cok calistdi bugün...Potanseyil var,begendim...

cocugun videolari neden dandik diyorduk bugun Tokatsporun stadini gorunce .. Cocugun eski goruntuleri gozumde 3D HD gozuktu ..

kaka nın antep tarafından gönderildiğini ayrıca appiah ın bizim alt yapıdayken beğenilmeyip gönderildiğini unutmayalım bu yüzden başkaları tarafından beğenilmemesi hiç önemli değil dünya futbolu bu tip örneklerle dolu ben gözüme inanırım bugün sahada geleceği olan bir yıldız vardı sahada !!!

Geri
Üst Alt