#94 Lucas Ontivero

1) Bu cocuk Uruguay liginde , ligin Akhisar belediyesinde oyniyordu .. Degeri 250.000 Dollar olarak belirlenmis ..

Nasil oluyorda biz bu cocuga 2milyon EURO verdik .. ??

Biri bunu cikip aciklasin ... Burda menejere kayan paralar var yada bir isler cevrildi baska turlu olamaz

izlemeden yorum yapmayalım vardır belki birşeyi

1) Bu cocuk Uruguay liginde , ligin Akhisar belediyesinde oyniyordu .. Degeri 250.000 Dollar olarak belirlenmis ..

Nasil oluyorda biz bu cocuga 2milyon EURO verdik .. ??

Biri bunu cikip aciklasin ... Burda menejere kayan paralar var yada bir isler cevrildi baska turlu olamaz

nasıl anlatsınlar alenen milleti aptal yerine koyuyorlar denemeye alınan biri için 2 milyon euro ha ! bu çocuk iki hafta önce gorningendede denemeye alınmıştı alenen kulübü soyuyorlar

Yine yönetim'in rezilligi ortaya çikti.

Amrabat'a 8m, Yekta'ya 3,3m, simdik Uruguay liginden birisine 2m euro.

yönetimden çok profesyonel menajer ortaklığı var işin içinde pis işler döndüğü konuşuluyor kulislerde öyle üfürükte değil..burdisso transferinin komedisine bak oyuncu 300 bin euro menajeri 600 bin euro milleti aptal alemi sersem zannediyor ceylanım benim

nasıl anlatsınlar alenen milleti aptal yerine koyuyorlar denemeye alınan biri için 2 milyon euro ha ! bu çocuk iki hafta önce gorningendede denemeye alınmıştı alenen kulübü soyuyorlar

yahu bir ayak oyunlari var nokta net .. cunku adam bildigin kumede kalma mucadelesi veren bir takimin topcusu ve 6 maca cikmis .. ve degeri 250.000 dollar ? Nasil 2milyon euro verilir ?? Kafam orda kaldi ..

Üstünde cok agir bi menajer kokusu var.

Bu bebe bildigin arada bi futbol oynayan cocuk iste. Nasil biz 18-19 yasinda her gün toplanip oynardik, iste Lucas Ontivero´da o seviyeyi asamaz.

6.000.000.000 TL´yi cöpe atmak neyin kafasidir anlayamiyorum.

Carruscada en azında Arjantin u20 milli takımı geçmişi filan vardı, bunda o da yok. Ya çok sağlam scout çalışması yaptılar, ya da çok sağlam bi fiyasko olacak. Muhtemel 2.si

daha profesyonel olmayan su ana kadar denenmek icin 5-6 takim gezen adama nasil 2.000.000 ödendi

hayret valla...

2 Guillermo BURDISSO

14 Izet HAJROVIC

15 Alex TELLES

28 Koray GÜNTER

32 İbrahim Coşkun

40 Emre Can COŞKUN

41 Berk İsmail ÜNSAL

45 Oguzhan Kayar

66 Salih DURSUN

88 Veysel SARI

90 Umut GÜNDOĞAN

94 Lucas ONTIVERO

Bi izleyin ondan sonra laf atın ya nasıl bı toplumuz

2 ay denedi adamı demekki kumaşı iyi

Bir yığın var bu şekilde Soldado Negredo ları falanda beğenmedi diye hatırlıyorum.

Real Madrid gibi bir takımın bir oyuncuyu beğenmemesi bir kriter değildir.

Peki ayni zamanda Spurs, Milan ve Genoa gibi takimlar onun beğenmemesi nasil?

Nasil bir oyuncu oldugunu daha bilmiyorum, bir kaç YouTube videola bu iş bitmiyor fakat 3 büyük kulüp onu istemedigi için mutlaka birşeyler olmali.

Neyse, bir kaç maç oynasin sonra bakalim. Ama kötü çikarsa hiç şaşirmam.

Aynen var biseyler kulup icinde birileri harbi hortumluyo.2 m € cok ciddi bi para

yönetimden çok profesyonel menajer ortaklığı var işin içinde pis işler döndüğü konuşuluyor kulislerde öyle üfürükte değil..burdisso transferinin komedisine bak oyuncu 300 bin euro menajeri 600 bin euro milleti aptal alemi sersem zannediyor ceylanım benim

Senin isin gucun yok mu? Her gun buraya gelip birileri parayi cebine atti demek disinda? Elinde bir kanit filan olsa neyse, oda yok. Aslinda bir dava acacaklar goreceksiniz kuru iftirayida neyse.

Peki ayni zamanda Spurs, Milan ve Genoa gibi takimlar onun beğenmemesi nasil?

Nasil bir oyuncu oldugunu daha bilmiyorum, bir kaç YouTube videola bu iş bitmiyor fakat 3 büyük kulüp onu istemedigi için mutlaka birşeyler olmali.

Neyse, bir kaç maç oynasin sonra bakalim. Ama kötü çikarsa hiç şaşirmam.

Youtube videosuyla bu iş yürümüyor diyorsunda adam floryada denendi beğenildi daha ne istiyonki

Geri
Üst Alt