#94 Lucas Ontivero

madem lige demir attık. yarım sezon şans verilmeli.

gelecek sezona 3-4 tane banko oynayacak genc cıkarsak büyük kardır.

sinan ile ontiviero'nun üzerinde durulmalı. denayer seneyede kalacaksa banko oynamalı yoksa gönderilmeli.

bruma geri cağrılabilir. keza devre arası alacagımız gençlerde olacak.

hani benim icin Galatasaray'ı izler kılan gençler olur, aksi halde heyecan yaratacak hicbirsey yok..

Umut yerine gelsin oynasın.Bakarsın herif formanın kıymetini bilir patlama falan yapar.Nasıl olsa parasınıda biz ödüyormuşuz.İşimize yarar belki

Ontiviero´da kumas olmasaydi, Real Madrid, Genua, ve Totnam gibi takimlar denemeye almazdi. Ama futbolcu olabilmek icin, bunlar yetmiyor. Yoksa burnu ile bile top tutabilen, teknik kapasite anlaminda profesyonel futbolcularin zirvesini bile yamultabilecek, sürü ile sokak futbolcusu var. Zamaninda wonderkid diye gecen, onlarca cocuk hayal oldu. Ytenek bir yere kadar getirir, gerisi oyuncunun azmidir.

Ljubiana´da iyi isler cikarmis olabilir, ancak slovenja´nin 5 Jahreswertung´da 30. sirada bir Ülke oldugunu da göz önünde bulundurmak lazim. Antep´de hic süre alamadan gitti, ki kadrolari birde kötüydü. Ontiviero´nun yeteneginin yarisi kadar azmi varsa, bizim bu takimda oynar, yoksa isi yaman.

Bu çocukta yetenek var.Diğer gittiği kulüplerdede işlenememiş genç olmasından dolayı.Bizim ülkede zaten genç oyuncuya tahammül sıfır.Bakın bunların mantığı şöyle çalışıyor önce bi karalama leş bilmem ne saçmalıkları ardında dua etmeye başlıyorlar kötü oynasında ben haklı çıkayım diye.Bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamıyorum.:D

Son düzenleme:
Musti kupada oynad şu bebeyi adamın canını sıkıyon

Döndü mü şimdi bu takıma ?

Dönsün Ontivero reis. Burak'i top diye oynar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

la ontivero
dondunmu ordami kaldin ha
DONDUNMU ORDAMI KALDIN ?

Burakı kesmemek için ne yapıcaklarını şaşırdılar ....... lar.

normal sartlarda galatasaray gibi bir takimda olmamasi gerekli ama bu lesh kadroda rahatlikla oynardi durum okadar vahim yani

Geri
Üst Alt