#94 Lucas Ontivero

Twitter'daki yorumlara bakıyorum da, bunlar cidden Ontivero'yu beğeniyorlar. Muhtemelen peşkeş çekeriz. Bonservisini alabilirler.

Bu kadar para verilen adamı yeteri kadar oynatmadık yai ona yanarım. Hiç üzerinde durulmadı çocuğun.

Basindan beri diyorum cocuga hic sans verilmeden elestirildi.

Net yetenekli cocuk.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bu mls ligine bakiyomda taraftarinda ne kadar az is var ya. hepsi almis bir forma oturuyor, boyle taraftar mi olur lan :D

Twitter'daki yorumlara bakıyorum da, bunlar cidden Ontivero'yu beğeniyorlar. Muhtemelen peşkeş çekeriz. Bonservisini alabilirler.

Bu kadar para verilen adamı yeteri kadar oynatmadık yai ona yanarım. Hiç üzerinde durulmadı çocuğun.

Klasik biz işte brumayı bari böyle hiç etmiyek

Basindan beri diyorum cocuga hic sans verilmeden elestirildi.

Net yetenekli cocuk.

Boyle bisey var bence. MLS icin yetenekli bir oyuncu, bizdede is yapar net, ama bizim ve Galatasarayin gercekten hakettigi yetenege veya seviyede degil. Dursunun alabilcegi adamlardan net iyi.

bu piatti oraların maradonası mı messisi mi ya

o nasıl top hakimiyeti öyle yürüyerek adam geçiyor :D

verdigi pasda ''assist'' olsa keske, bende ustduzey bir pas bekledim o ne lan :D

Assist özel birsey degilmis, topu sürmüs pas vermis.

Ama Galatasaray gibi bir takimda bunu yapamayan Yasin oynuyor.

Assist yapsa da yapmasa da ciddi derecede haksizlik yapildi bu cocuga.

Mancini döneminde son 10 dk yenildigimiz maclar forvet olarak girdi ve sürekli topu kendisine sisirdik. Ne yapsin o halde..

Assist özel birsey degilmis, topu sürmüs pas vermis.

Ama Galatasaray gibi bir takimda bunu yapamayan Yasin oynuyor.

Assist yapsa da yapmasa da ciddi derecede haksizlik yapildi bu cocuga.

Mancini döneminde son 10 dk yenildigimiz maclar forvet olarak girdi ve sürekli topu kendisine sisirdik. Ne yapsin o halde..

Yasinde assist yapiyor

Yasin bi bok yapmiyor. Yasin gibi takimina zarar veren futbolcu yoktur dünyada.

Amatörde bile coktan kadro disi kalmisti capsiz.

Biraz daha abartsan keske Hakan abi.
Adamin hakkinida yememek gerek, amatör bilmem ne ne alaka ya. Assist yapiyor adam simdi dogru ya dogru. Mal ve beyinsiz oldugu farkli bisey, savunmak gibi olmasin ama dogru olanlari yazalim bence.

Geri
Üst Alt