#94 Lucas Ontivero

zF8wkuN.png

Senin isin gucun yok mu? Her gun buraya gelip birileri parayi cebine atti demek disinda? Elinde bir kanit filan olsa neyse, oda yok. Aslinda bir dava acacaklar goreceksiniz kuru iftirayida neyse.[/b]

sanamı soracağım neyi yazacağımı burada ya okuyorlarsa diye yalakalık yapmanın manası yok beğenmezsen okumaz cevab yazmazsın...boş boş konuşmanın anlamı yok ayrıca dava acacaksa gitsin serhat uluerene açsın aleni bir şekilde gazete köşesinde yazdı

sanamı soracağım neyi yazacağımı beğenmezsen alıalayıp cevab yazmazsın boş boş konuşma işine bak ayrıca dava acacaksa gitsin serhat uluerene açsın aleni bir şekilde gazete köşesinde yazdı

Sormaktan ziyade söylediğin şeylerin aslı ve astarını belli bir kaynaktan delil göstererek anlatman lazım. Kimse kimseyi böyle iftiralarla karalayarak zan altında bırakma hakkına sahip değil. Hayatında tanımadığın, bırak tanımayı internetteki 3-5 bilgi dışında birşeyler bilmediğin insanlar hakkında böyle karalayaıcı konuşmak hoş değil. Çok değerli insanlar var o yönetimde.

sanamı soracağım neyi yazacağımı beğenmezsen alıalayıp cevab yazmazsın boş boş konuşma işine bak ayrıca dava acacaksa gitsin serhat uluerene açsın aleni bir şekilde gazete köşesinde yazdı

Acti zaten sizin gibilerede acmalari lazim bos bos konusan sensin asil insanlara iftira atiyorsun surekli

Lütfen konu dışına çıkmadan devam.

Sormaktan ziyade söylediğin şeylerin aslı ve astarını belli bir kaynaktan delil göstererek anlatman lazım. Kimse kimseyi böyle iftiralarla karalayarak zan altında bırakma hakkına sahip değil. Hayatında tanımadığın, bırak tanımayı internetteki 3-5 bilgi dışında birşeyler bilmediğin insanlar hakkında böyle karalayaıcı konuşmak hoş değil. Çok değerli insanlar var o yönetimde.

Onu diyorum iste renktas bende, sanki biz herkese ne konusup ne konusmamasi gerektigini soyluyoruz ama geliyorlar buraya surekli her mesaji incele bak millet cebine para atti filan ayiptir o insanlarinda bir haysiyeti var tanimadigi etmedigi insanlara sirf sevmedigi icin kuru iftira atiyor.

Yeni oyunculardan en çok bunu merak ediyorum.İnşallah yarın oynar. :D

Acti zaten sizin gibilerede acmalari lazim bos bos konusan sensin asil insanlara iftira atiyorsun surekli.

hay allahım ya rabbi.. eğer bir oyuncu yarım sezon için 300 bin menajeri ise 600 bin euro alıyorsa ben bunu sorarım şüphede duyarım ontivero messi çıksın isterse ama bu oyuncu bir ay önce groningende denendi uruguay liginde oynuyor hatta oynayamıyor eğer sen bu oyuncuya tutup 2 milyon euro veriyorsan menajerinede 1.2 veriyorsan ben yine bundan kıllanırım neyse ne.. herkes düşündüğünü söyler fikrini beyan eder kaldı ki ben fikrimi beyan ederken sana soracak değilim dediğim gibi beğenmezsen okumaz işine bakarsın

ben yöneticilerden söz etmedim kaldıki diğer mesajlarımda yazdım bunu ben menajer oyunlarından söz etmiştim ki kimin kulüble mesafesi ne kadardır biliyormusun ? ben kulislerde söylenenleri söyledim hatta bu gazete köşelerine bile düştü neyse istediğinize inanabilirsiniz bana rahmani gelmiyor fikrim bu

hay allahım ya rabbi.. eğer bir oyuncu yarım sezon için 300 bin menajeri ise 600 bin euro alıyorsa ben bunu sorarım şüphede duyarım ontivero messi çıksın isterse ama bu oyuncu bir ay önce groningende denendi uruguay liginde oynuyor hatta oynayamıyor eğer sen bu oyuncuya tutup 2 milyon euro veriyorsan menajerinede 1.2 veriyorsan ben yine bundan kıllanırım neyse ne.. herkes düşündüğünü söyler fikrini beyan eder kaldı ki ben fikrimi beyan ederken sana soracak değilim dediğim gibi beğenmezsen okumaz işine bakarsın

Ranocchia 2.4M'a gelse o zaman ne diyecektin. Yarim sezon icin 300 bin fazla mi? Sen Sabri 1 yilda ne kadar kazaniyor haberin var mi?

Amrabat sence 8M edermi? 2M'luk topcuyu 8M'a aldilar. Ne yani o transferleri yaptiranlar ceplere para attimi diyelim.

Geri
Üst Alt