#94 Lucas Ontivero

sen okuduğunumu anlamıyorsun burada futbolcuya verilen paradan söz etmiyorum iki katını menajere ödenmiş diyorum sen futbolcuya ödeneni yazıyorsun hayret !

Nerde gordun 2 katinin menajere odendigini bir aciklama yapildida haberimiz mi yok? Sporx yazdi diye mi inandin? Ayni gazeteler sezon basi Eboue Melo Sneijder kavga ettide yazmisti. Her yazilana inanalim mi? Ranocchia'dan 2M istedigi icin vazgecen adamlar gidip menajere 600 bin verir mi?

Nerde gordun 2 katinin menajere odendigini bir aciklama yapildida haberimiz mi yok? Sporx yazdi diye mi inandin? Ayni gazeteler sezon basi Eboue Melo Sneijder kavga ettide yazmisti. Her yazilana inanalim mi? Ranocchia'dan 2M istedigi icin vazgecen adamlar gidip menajere 600 bin verir mi?

manşetten verilen haber yalanlanır doğru mu ? sen yalanlama gördün mü ? neyse herkes istediğine inanır inşallah 2*3 sene sonra beşiktaşın mendez olayına dönmez bu iş

Asil denenmeden alinsaydi korkardim ben. 1-2 ay denenmis, begenilmis. Demek ki bu seviyede agirligini koyabilmis.

Lucas Ontivero bir Mancini transferidir. Sorumluluk onun. Mancini´nin begendigi bir cocuga siz neden mok atiyorsunuz izlemeden?

manşetten verilen haber yalanlanır doğru mu ? sen yalanlama gördün mü ? neyse herkes istediğine inanır inşallah 2*3 sene sonra beşiktaşın mendez olayına dönmez bu iş

Arkadaşım senin derdin ne 2 gün önce bir gece yarısı ortaya çıktın para alıyorlar para alıyorlar duyduğun bir şey yok gazetenin birinde bir şey ortaya atılmış gelip burda insanlara hakaret ediyorsun

Arkadaşım senin derdin ne 2 gün önce bir gece yarısı ortaya çıktın para alıyorlar para alıyorlar duyduğun bir şey yok gazetenin birinde bir şey ortaya atılmış gelip burda insanlara hakaret ediyorsun

yalakalığın luzumu yok ben ne düşündüysem ne duyduysam onu söylüyorum ayrıca daha yeni üyesin benim bu forumdaki 6.yılım 4.nickim bilip bilmeden konuşma

Transfer döneminden transfer dönemine geldiğin için hesapların şifreleri unutuyorsun galiba. :disgust:

Asil denenmeden alinsaydi korkardim ben. 1-2 ay denenmis, begenilmis. Demek ki bu seviyede agirligini koyabilmis.

Lucas Ontivero bir Mancini transferidir. Sorumluluk onun. Mancini´nin begendigi bir cocuga siz neden mok atiyorsunuz izlemeden?

Abi Mancini almis fark etmez .. bizim taraftarin kimseye saygisi yok .. Kendi Babasi getirse Ontiveroyu babasina bile kufredecek seviyede o_O

yalakalığın luzumu yok ben ne düşündüysem ne duyduysam onu söylüyorum ayrıca daha yeni üyesin benim bu forumdaki 6.yılım 4.nickim bilip bilmeden konuşma

Bahsettiğin transfer burdisso galiba, masa başı haber olduğunu kanıtlayım sana. RANİERİ hocası ile köprüleri atan burdisso deniyor haberde ,boca nın hocası CARLOS BİANCHİ dir. Daha bunu bile araştırmayı düşünmeyen sitenin ve gazetenin haberi.

Eto'odan Kaka'ya döndük.

Biraz sonra Adu hakkinda mi konuşacaksin?

Dedigim gibi, maçlar'a çiksin görelim nasil oyuncumuş.

Adam gelmeden adam hakkında 15 yaşındaki videolar üzerinden çamur atıyorsunuz , sonra cıksın gorelım nasıl oyuncuymus dıyorsunuz?

Adamı izlemeden etmeden fiyat biçtiniz...

Yapmanız tek gereken şey Hoşgeldim , dilerim başarılı olur tarzı mesajlar...Adam topa dokunmadan yerden yere vurdunuz.

Merak etmeyin takımın başındakı isim rakip takımdaki oyuncuyu beğenince izletmeden alan biri değil , 2 ay deneyen biri...

Bu adam ne ara oynadı da beğenilmedi de ''balon'' denilmeye başlandı anlamıyorum gerçekten.Hele bi soluklanın bakalım bi izleyelim 5-6 maç belli eder kendini çocuk ondan sonra asmaya kesmeye devam edin her zaman yaptığınız gibi.

Soru işaretleri çok fazla olan bir transfer.

Yalnız yukarıdaki örnekte MAnu,Chelsea benzer tarzda oyuncular almış.Fiyat olarak budur deniyor.Muhtemelen onların taraftarlarıda o oyuncuları tanımıyordur bizim Lucas'ı tanımadığımız gibi.

*Fiziksel özellikleri standart altında,

*HErhangi bir ciddi ve güncel görsel videosu yok,

*Oynadığı takım liginde düşme potasında ve 11 'e sabit yazılamamış,

*Denendiği klüpler tarafından kadroya katılmamış,

*Menejeriyle birlikte sağda solda kendini pazarlatıyor ve denettiriyor,

*Verilen yıllık ücret bu saydıklarımız ışığında fazla,

*Scout ekibi yada klüpten oyuncuyla ilgili doğru düzgün kimse konuşmadı,

vs vs uzatılabilir..

Bütün bunları hepimiz fazlasıyla düşünüyor ve klubümüz adına endişeleniyoruz haklı olarak.Birisinin de çıkıp bir şeyler söyleyerek durumu en azından birazda olsa açıklığa kavuşturması gerekir.Biz beklemesini ve sabretmesini zaten biliriz.

Sessizlik en büyük cevap...Bekleyin ve görün diyorlar...

Valla biz ne Youtube videolu oyuncular gördük...Fizik özellikleri konusuna hiç girme adamın maçtakı fızıkı gucunu gormeden birşey diyemezsın.

fiyat olarak 2 milyon euro her ne kadarda çok görünse benim en çok beklentim olan transfer tarzı piattiyi andırıyor umarım başarılı olur ontivero ve telles iyi transfer gibi geliyor bana

Ben mi yanlis anliyorum bunu bilmiyorum. Bu cocuk haftalarca Florya'da takimla antrenmanlara cikmadi mi? Bizim teknik adamlarin hepsi bunun nasil oynadigini, fizigini, topla ne yapip yapamadigini, bizim takimin defans oyuncularina karsi ne beceri gosterip gosteremedigini bu sure icinde gormediler mi?

Yonetime "alin" dediklerine gore, demek ki begenmisler, bunun icinde nasil bir menajer oyunu olabilir? Mancini'nin, Tugay'in menajerlerden komisyon aldigi mi ima ediliyor? Bu degilse baska ne olabilir, nasil bir menajer oyunu soz konusu olabilir?

daha cocuğu bırakın antremanda tvde bile seyretmeden leş,tü kaka mualemesi yapmayın allah aşkına

Futbolu hakkında daha doğru düzgün izleyemediğim için bir şey demem yanlış olur. Youtube'dan seyrettiğim birkaç videodan biraz bilgi sahibiyim . 15 yaşındaymış herhalde o dönem. gözlemlediğim kadarıyla tekniği gayet iyiye benziyordu. 4 senede kendisine mutlaka bir şeyler katmıştır. 1-2 ay deneyip transfer ettiklerine göre belli ki bir potansiyel gördüler. Kısa vadede yabancı sınırı olduğu için gereken şansları veremeyebiliriz. En doğrusu 1-1.5 sezonluğuna forma şansı bulup, oyununu geliştirebileceği bir takıma kiralanması olur diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt