#94 Lucas Ontivero

Daha genç. Şu an nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Göndermek değil de kiralanabilir, özellikle şöyle Türkiye dışına.

Gelecek sezona Anadolu ekiplerinde sürekli forma giyeceği (PTT'den yeni yükselen ekiplerden birinde bu ihtimal daha fazla) bir ekibe kiralanması ve takip edilmesi , izlenmesi çok çok iyi olur , tabi yurt dışında böyle bir ekip bulunursa çok daha iyi olur ancak ben Anadolu'ya bile razıyım , lütfen yapsınlar artık doğru mantıklı hamleler.

Mesela Hajrovic eğer yerli statüsüne geçemiyorsa , Dünya Kupası'nda ki ortalama veya iyi bir performansı ile en azından 5 Mn € civarına satılması gibi mantıklı hamleler istiyoruz artık.

Bu çocuk fizik olarak çok kötü Brumada öyle ama öyle bir hızı varki onu unutturuyor bunda oda yok.Örneğin Samsundaki Aminu müthiş oyuncu ve her geçen hafta daha iyiye gidiyor.Ontivero'nun seneye bu tür takımlara kiralanması lazım ama gençlere önem veren bir hoca olmalı yoksa a2de oynayarak asla gelişemez çünkü baskı ortamı yok.

çok kaliteli bir oyuncu bence eğer takıma adapte edilip zaman zaman forma şansı verilirse dikiş tutar kumaşı sağlam çünkü.

Seneye Fenerbahçeye kiralayalım Ptt 1. ligde pişsin biraz..:cool-96:

Su ise bak. A takimda forma giysin diye alinanlarin hepsi A2 de gol atiyor :D

Bu hafta kesin oynamalı. Zaten oynayacak diye haberler de çıkmaya başladı. Güveniyorum Lucas'a.

bu çocuk iyi futbocu inşallah oynar bunu hepimiz göreceğiz.

Kaybedecek ne kaldı? Oynat bari şu adamı da patlayacağı varsa patlasın, adam gibi bir topçu kazanalım.

Galatasaray’da Chelsea mağlubiyeti sonrasında Mancini ilk 11′de değişiklik yapıyor.

Avrupa’ya veda ederek moralsiz şekilde Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da

Chelsea maçındaki kötü futbol teknik direktör Roberto Mancini’yi harekete geçirdi.

İtalyan teknik adamın, bir süre denendikten sonra devre arasında transfer edilen genç yetenek Lucas Ontivero’yu bu hafta Kayseripor’a karşı sahaya süreceği öğrenildi. Mancini’nin bugünkü antrenmanda da genç oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Mancini’nin, yabancı kontenjanından dolayı Chedjou’yu tribüne göndereceği belirtildi.

Skorer

Umarim dogrudur. Hadi Lucas göster kendini.

oynasın artık oğuzhan kayarda öyle umut gündoğanda öyle veyselde keza öyle

Ulan bu cocuk en azindan hareketli, kivrak öne dogru oynuyor. Öbürleri yan pas geri pas. Adam olmayan yere derinlemesine hayalete ara paslar. Kosmayan adamlar.

Bunlarin arasinda bunun oynamamasi resmen skandal. Isterse 1 milyon tane yanlis pas atsin, gikim cikmaz yeterki baska birseyler deneyelim.

Oynamasını bende istiyorum ama büyük ihtimalle 60'dan sonra kramplar girmeye başlar yine. Bayadır oynamıyor çünkü. Gerçi 60 dakika da iyi işler yapabilmek için yeterli bir süre.

takımda adam geçebilen, dripling yapabilen, yaratıcı özelliklere sahip oyuncu sıkıntısı var

ben lucas'ın bu özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum

yabancı sınırı en büyük handikapı olsa da hoca artık biraz şans tanımalı

Geri
Üst Alt