#94 Lucas Ontivero

Lan 10 dakika oynasin yine oynasın kardeşim al kadroya stoperde hakan oynasin 2 tane attıktan sonra sok ikinci yarı oynasin ya da geçtim Hakani koy Korayi oynasın adam Dortmund çıkışlı Hakandan ne kadar kötü olabilir zaten lig mi kaldı elimizde

Hızlı ve ani hareketleri var. Bence mutlaka şans verilmeli. Şimdikilerden daha cesur ve yürekli oynayacağına eminim.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

yaninda burak oynadiktan sonra oynasa ne olur oynamasa ne olur. yetenegi varsa bile körelir.

bari deplasman maclarinda oynat bu arkadasi, teknik var hizi da gayet iyi kontraatak icin cok uygun bir oyuncu neden denemez anlamis degilim

Bu çocuğu kazmalarla beraber oynatırsa daha en başta bitirir. Gerekirse santraforsuz oynayalım, önde 3 hareketli adam Hajro-Sneijder-Ontivero olsun. Kayseri zaten pamuk gibi takım, bu çocukları zorlamaz.

Oynasa ne olur ilk hatasinda allah belani versin dersiniz

Bizde böyle yeteneklerin arkasinda duracak sabrwdecek taraftar profili yok

Santosda boyle gitmisti

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aadamın menejeri kapı kapı dolaşmış sonunda bizim takımı bulmuş işte buna.

65'te girip oyuncu kovalamayı bile bilmeyen, fiziki gücü bu kadar yetersiz adamı almak büyük iş.

Bravo emeği geçenlere.

Etkili değildi hatta kötü oynadı bile diyebiliriz ama yaşı daha çok genç . Daha da gelişebilir .

bu cocuk oynuyosa benim kuzeni oynatalim haftaya 12 yasinda bunla ayni boyda heralde bunun kadar oynar

iyice sasirdi bizim kulup bu anlamsiz herif oyuna giriyor kurtarici diye

Aldıktan sonra hemen ikinci lig'den bir takıma vermeliydik.

Burak'tan daha çok oynamalı kalan maçlarda.

Bu boyda bir adam, ele avuca sığmaz bir top cambazı değilse zor tutunur üst düzey takımlarda...İzleyebildiğim sınırlı sürede bu tip bir oyuncu imajı bırakmadı bende...

Adam 19 yasinda 65'inci dakikada takimi kurtarmak icin oyuna girmis, ayagina bir kac kere ancak top geldi, onda da 2 sut atti kaleye, ikisi de guzeldi, 1 de iyi pozisyondan frikik kazandi. Daha ne yapsin? Burak 90 dakikada kac sut atti? Umut daha fazla oynadi, ne yapti?

Hayret ediyorum bunu elestirenlere su anda.

Bu yuzden iste bu cocuklar tribunde curuyor, bu zihniyet yuzunden.

Geri
Üst Alt