#94 Lucas Ontivero

Az daha gol atiyordu ya, rahat birakin cocugu!

Bazilari daha oynamadan bile kafalarinda olusturuyorlar zaten yargilari.

Gereksiz zamanda oyunun içine attılar çocuğu.

Çok güçlenmesi gerekiyo çooook.

Güçlendikten sonra yeteneğini yansıtacağını düşünüyorum.

Adam 19 yasinda 65'inci dakikada takimi kurtarmak icin oyuna girmis, ayagina bir kac kere ancak top geldi, onda da 2 sut atti kaleye, ikisi de guzeldi, 1 de iyi pozisyondan frikik kazandi. Daha ne yapsin? Burak 90 dakikada kac sut atti? Umut daha fazla oynadi, ne yapti?

Hayret ediyorum bunu elestirenlere su anda.

Bu yuzden iste bu cocuklar tribunde curuyor, bu zihniyet yuzunden.

Yok illa girdi mi 2 gol 1asist ile oynayacak ancak o zaman tatmin olur bizim taraftar.

I am the one who knocks!

Az daha gol atiyordu ya, rahat birakin cocugu!

Bazilari daha oynamadan bile kafalarinda olusturuyorlar zaten yargilari.

top onunde kaldi ona da vuramadi ne anlatiyon

ben de ceza sahasi etrafinda dolansam GSde top gelir bi iki kere yani

Yabancı sınırı olan bir ülkede daha 40 fırın ekmek yemesi gereken bu adamı kim aldıysa Galatasaray'a ağır ihanet etmiştir.

Yetenekli. Üstünde durulmasi gerekir. Daha organize olan bir takimda is görür zamanla. Girdiginde sürekli uzun toplar oynandi zaten. Birsey yapmasi mümkün degil.

Ontivero gibi futbolculari etkili kullanmak icin uzun toplar yanlis yöntem.

Gerçekten a2 de zor oynar küçücük ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biraz takip et ve ondan sonra konus. Su tip yorumlar acayip sinir ediyor beni. Bal gibi oynuyor 2 macta da 2 gol atti.

Teknik elestiri desen yok, bi halt yok, ancak bos bos sallarsiniz zaten.

Her pozisyonda düştü ya napacak sence brumadan daha kötü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendisini eleştirecek bir durum yok, zira kendisine maç içinde bir ara hava topu atmaya çalışıyorlardı, komik görüntüler çıktı ortaya. Sözün bittiği yerde oydu zaten. Bu arada hangi mevkide oynatıldığını da anlamadım, kaos futbolunda araya kaynak yapsın diye oyuna alındı herhalde, neredeyse başarılı da oluyordu, 2 defa karambolde önünde kaldı, golü bulabilirdi.

kondisyon sorunu bariz var ve heyecanlı gözüktü maçta

daha iyi tabiki olabilir,en azından adamda potansiyel var oyun görüşü var,ceyhun gibi bazı adamlarda o yok mesela

kötü bir oyuncu değil ben umutluyum attığı şut gol olsaydı efsane olmuştu :) bence iyide vurdu en azından maçın başından beri kaleye vurmaktan aciz abileriyle kıyasladığımızda cesaretle topa vurması takdire değer

Fiziği aşırı zayıf. Bu şartlar altında kadroya girmesi imkansız.

Önemli olan boyu değil işlevi arkadaşlar.Selçuk ondan daha uzunda ne oluyor? Bu denklemi çözebilen varsa sevinirim.

Telles,Ontivero,Veysel ve Koray mutlaka bu takımda tutulmalı.

Geri
Üst Alt