#94 Lucas Ontivero

tek başına takımınına rakipten fazla zarar vermekte kapasite ister haklısın. saygı duyuyorum kendisine

Her futbolcunun kötü zamanları olmuştur burakta bunu yaşıyor hatta haksızlık etmiş olmayalım takım olarak zaten kötüyüz

Tek sorun burakta değil

Cok hızlı degil. Cok kuvvetsiz. Orta derecede teknigi ve iyi derecede dribbling kabiliyeti var. Galatasarayın oyuncusu degil.

İyi olan adam çıktığı ilk maç iz bırakır. Lucas da onu görmedim. Kötü oyuncu değil sadece yetersiz.

Boş transfer

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim lig tam bir futbolcu öğütme makinesidir. Sebebi de taraftarlardır. Burada bile yıllardır genç oyuncu diye yırtınan adamlar şimdi de ne işimize yarıyor bu gençler diyorlar. Bu kafayla bir yol alamayız. Bize Burak-Umut gibi kazmalar gerek, bizim ülkenin insanı kafası kesilmiş tavuk gibi amaçsızca koşan futbolcuyu sever.

Bu vizyonsuz mantalite yüzünden Liverpool taraftarı olmak üzereyim. Kendi takımım yüzünden doğan futbola olan açlığımı gideriyorlar..

Gereksiz yatırım. Cunku bu adamdan üst duzey futbolcu olma ıhtımalı hıc yok.

Biz çok üst düzey bir takımız ve üst düzey bir ligte oynuyoruz da üst düzey veya üst düzey olma potansiyeli olan futbolcular bize gelmek için can atıyorlar.

Bilmiyorum farkında mısınız ama Türkiye Ligi takımıyız, alabileceğin en potansiyelli genç oyuncu Ontivero gibi futbolcular. Bruma'dan önce onun için bile "imkansız" lafları yapılıyordu, şimdi yerin dibine sokuluyor. :)

cok bos bir topcu burak ve umut futbol zekasi olarak ezer bunu.

''Genç futbolcu alalım xD, hiç ghenÇ oyuncu almıorzzz yha xD, niye ileriye yatırım yapmıorzzz yhaaa xD''

Genç ve gelecek vaad eden oyuncu alınır ve henüz 3-4 maç oynatılır;

''kötü yhaaa, neden aldık yhaa, neden yıldız oyuncu almıyoruz yhaaa, çoluk çocuk doldu takım yhaaa xD''

Futbol kezbanları futboldan temizlenmediği sürece, Türkiye'de alt yapı sistemi ile takım kurulamaz.

Çocuk doğru düzgün oynamadı bile, ne alakasız yorumlar var.

Ontivero iyi degil diyorlar.

Ulan kac macini izlediniz de iyi degil diyorsunuz.

Aksine cocuk cok yetenekli, topla oyunundan cok belli oluyor.

Ama bosuna demiyoruz bunlarin cogu futbol fakiri diye.

Bilmiyorum farkindamisiniz ama bu taraftar Ceyhun, Veysel, Salih, Burak gibi yeteneksiz futbolculari tutmus bir taraftar.

Sneijder'i yerine dibine sokmus bir taraftar.

Kisaca yetenekli futbolcu kendini nasil belli eder etmez bilmiyorlar cünkü cogu zaten futboldan anlamiyor.

Yetenekli futbolcu demeleri icin 10 gol atip 10 assist yapmalari gerek. Futbol anlayislari bu iste.

Ontivero daha fazla sans buldugu vakit basarili olur. Bu sürecte arka planda kalmasi cok dogal. Ayrica ben geldiginde yazmistim, bu sezon forma görmesi cok zor diye. Isler kötüye gidince imkansiz oldu.

çocuk için messi olur diyen yok gençler sakin olun 6+2 felan olmazsa kiralanır gömmeyin hemen

Geri
Üst Alt