#94 Lucas Ontivero

aslında Giovinco ve Lennon'ın bu kadar kısa olduklarını ben de bilmiyordum ince oldukları için göstermiyorlar heralde bizimkinin de maşallahı var :)

amaan tamam :D

neyse inşallah başarılı olur ne diyim

Bu çocukta ki yeteneği bi ben göremedim sanırım. Sahada ayakta durduğunu görmedim.

Adam oynamiyoki neyi gormeyi hedefliyorunuz

keske direk kiralik verileydi

Arkadaş daha adam doğru düzgün oynanamış.İlk maçta messi havasına girip her maç ilk 11 de oynayacak değil herhalde.Genç oyuncu almayınca neden gençlere yönelmiyoruz.Alınca da kafayı doymuş başarı yakalamış oyunculara takıyoruz.Bize mustafa sarplar barış özbekler müstehak :)

hele ki bugün ki futbol da nekadar uzunun önemli olmadigi bir dönem artik, forvetler bile 1,69 un altina Saviola gibi, eski den maksimal ancak yardimci forvet olurlardi.

Bir Tevez olmasını kimse beklemiyor. Ama bir Lavezzi olsun yeter. Yetmeyi geçtim artar bile.

Bu hafta Muslera-Veysel-Semih-Chedjou(Koray)-Alex Yekta-Gündoğan- Selçuk Hajrovic-Ontivero-Drogba 11'i çıksa çok mu şey istemiş oluruz..

Seneye kesinlikle takimda olmamali. Bosa kontenjan harcamak olur. Gönderilmeli, kira olur bonservisiyle olur.

Hamza Hamzaoğlu'nu teknik direktör olarak almayacaksak seneye Akhisar'a kiralayabiliriz.Oraya giden çok geliştiriyor kendini.

Geri
Üst Alt