#94 Lucas Ontivero

cvbi contexte gore vereydin iyidi

hakan arkadasimiz her zamanki avrupada yasamasinin futboldan anlamasina yettigini ima eden bir msj yazarak bu herifin kiymetinin bilinmedigini cunku turkiyedeki insanlarin bu isten anlamadigini iddia etti. ben de bu ontiveronun bu zamana kadar oynadigi yahut denendigi kuluplerin listesini yazarak bu oyuncu uzerinden turk futboluna bok atmanin yersiz oldugu anlatmaga calistim. bilmem anliyonmu
Biz anliyoz kardes mükemmel Türk futbolunu.

Championship veya Primera Division'a filan kiralamaliydik Ontiveroyu, Süper Ligde kendisini zor gelistirir.

Championship veya Primera Division'a filan kiralamaliydik Ontiveroyu, Süper Ligde kendisini zor gelistirir.

ayakta duramayan gobekli 160lik bir cocuk ingilterede oynayamaz. hele 46 mac yapildigi championshipte kadroya bile giremez. 0 derecede haftada iki mac mi yapicak antepte 2 ayda kebap yemekten sisen bu veled

Sen ne boş adamsın be bilader 2 buçuk senedir burdayım ilk kez senle tartisiyorum ama sen herkesle tartisiyon boş muhabbet yapma.

Ontivero büyük futbolcu mu olacak 2.lig topcusu mu olacak. Tartismaya acik.

Yabanci Siniri varken, hic bir yerde pro olmamis bir yabanci cocuga 2M euro transfer bedeli vermek. Tartismaya kapali, cünkü %100 yanlis transfer oldu bizim adimiza.

Girememesi neyi ispatlar ki? Anadolu takimlarinda kadro ya girenler ne kadar yetenekli ki, banko dediginiz adamlar bizde nasil rezil oluyor ortada.

Antep'in kadrosunun %80i gençlerden oluşuyor. Yabancı sorunu da yok Antep'in. Ama yerli gençler daha iyi oynuyorken neden forma versin ki Okan Buruk. Oynadığı maçı izledim çok kötü oynadı yani öyle böyle değil üflesen düşüyor yere. Bir Oğulcan'a bak bir Lucas'a arada dağlar var.

bizim hali sahada oynayan cingene cocuklarinda da yetenek var...
onlarada 2 milyon verelim hemen

Hali saha futbolcusunu oynatip niye takimi bozayim diye düsünmüstür.

Halısaha topçusu demişsin ama bu adam kaç kez gs'De oynadı forma şansı buldu

Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hamit Altıntop denilen futbolcu oldukları sanılanlardan daha iyi futbolcudur en azından top kontrolü vardı bu adamın koşabiliyoduda.

bu adami neden sürekli oyniyabilecegi bir takima kiralik göndermedik ki?

Geri
Üst Alt