#94 Lucas Ontivero

Opsiyonu 500bin di yanlis hatirlamiyorsam heralde alirlar
800K.

*Montreal Impact Kulübü, 1 Aralık tarihine kadar 800 bin avro bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir. Satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde oyuncunun gelecekte üçüncü bir kulübe transferi durumunda Montreal Impact Kulübü şirketimize satış karının yüzde 10'unu ödeyecektir."

Keşke bonservisini almasalar. Ama çok ucuz bir bedel koydurmuş bizimkiler. Büyük ihtimalle alırlar. Ontivero'dan bence Riekerink faydalanabilir. Yeteneği var bu çocuğun ama 1-2 maç dışında hiç şans vermedik. Ve çok yanlış takımlara kiraladık.

Bu çocuk geldiğinde ben foruma yeni üye olmuştum. Tokatspor maçından sonra burda resmen meşale yakmistik. Hey gidi.

Bundan 20-30 yıl sonra eğer hala futbol takip edecek olursam 2., 3. lig takımlarıyla oynanan maçlarda iyi oynayan kim varsa hep bu arkadaşı hatırlatacağım.

Gelsin devre arasi, JOR yarim sezon faydalansin. Bu cocugu elestirmek icin yeteri kadar görmedik.

Bu kulüpte Yasin, Umut, Olcan gibi yeteneksizler toplulugu oynuyordu, yine Aydin fln vardi. Buna ragmen genc bir oyuncuyu belirli bir süre denememek futbola ihanettir.

Aynisi Bruma icin yapildi. Yasin var denilip cocuk dislandi, kiralandi, sacma sapan satis alma opsiyonlari konuldu..

Yasin, Umut veya Olcan gibilerine sans verecegine, ayaginda top yakisan ve yetenekli olan Ontivero'yu oynatirim. Patlamayi yapamamasa bile kaybetmis birseyim olmaz cünkü yerinde oynayacak olan isimlerin kapasitesini yillardir biliyoruz zaten.

Bu kulüpte Yasin, Umut, Olcan gibi yeteneksizler toplulugu oynuyordu, yine Aydin fln vardi. Buna ragmen genc bir oyuncuyu belirli bir süre denememek futbola ihanettir.

Aynisi Bruma icin yapildi. Yasin var denilip cocuk dislandi, kiralandi, sacma sapan satis alma opsiyonlari konuldu..

Yasin, Umut veya Olcan gibilerine sans verecegine, ayaginda top yakisan ve yetenekli olan Ontivero'yu oynatirim. Patlamayi yapamamasa bile kaybetmis birseyim olmaz cünkü yerinde oynayacak olan isimlerin kapasitesini yillardir biliyoruz zaten.

Sevdiğin Turk futbolcu var mi reis lutfen egoistce cevap verme merakimdan soruyorum kinage değil

Geri
Üst Alt