#95 Carlos Vinícius

Bakambu'yu forvet oynatmadık bunu da forvet oynatmayacağız

Ancak ne zaman Okan forvet olarak oynatırsa o zaman değerlendirmek lazım

Öbür türlü yapılan değerlendirmeler yetersiz kalacak

Kaldı ki bence kupa maçından sonra yine iyi oynadı

Değişik bir adam, sağa sola attığı koşularla gerçekten defansı yoruyor, sonra topla buluşup saçma bir top kaybı yapıyor izlerken beni yoruyor

Mesela sırtı dönük topu zor pozisyonda olsa bile kontrol ediyor sonra topu ayağından çıkaramadığı için basit bir top kaybı yapıyor peşinden

Bakambu da kotuydu bu da kotu

Pivot olma ozelligi de yok o boya ragmen ama isin ilginc tarafi premier lige bunu nasil goturmusler ilginç.Herhalde menejeri maharetli bir adam

Girdikten sonra pres yapar diye bekledim ama sağa sola bile çok koşmadı pozisyona girip girmemesi önemli değil ona takılmıyorum ama mücadele kısmını beğenmedim umarım ilk maçları diye böyledir.

Son dakika da saplasaydı iyi olurdu. O vuruş yakışmadı. Girdikten sonra da olumlu bir hareketi yok.

Fazla bir beklentim yok kendisinden. Yedek santrfor yerine as 8,5-10 alınmasının daha doğru olacağına dair kanaatim sabittir...

Rey manaj var sivassporda bir şekilde alalim 3 4 sene forvet aramayiz .

Hiç beğenmedim, bu mu İcardi ye alternatif olacak topçu. Daha topa vurmasını beceremiyor. Hadi bir kaç maç daha bekleyelim belki bir süpriz olur ama niyeyse pek bir ışık göremiyorum. Tete ile beraber sezon sonu vedalaşırız gibi.

Adam iyidir veya kötüdür, bize uyar veya uymaz bilemem, ama zaten karar vermek için çok da erken. Hele bizim hücum hattını düşününce biraz sabretmek lazım. Icardi bile kendini 2 ayda bulabildi geçen sezon geldiğinde.

Sorun bizim hücum 4’lüsünde
Kerem: sürekli top eziyor.
Zaha: asla pas atmıyor, mutlaka kendi bitirmek istiyor.
Tete: Beynini kullanarak ilerlemiyor.
Mertens: 3’üne göre daha iyi olsa da ciddi saçmaladığı durumlar oluyor.

Bu defans arkası hat ile forvetlerin başarılı olması ancak mucize ile olur. Barış toparladı, önceden o da mala bağlıyordu ama şu ara sürekli beslemeyi düşünüyor. Uygun olmadığı pozisyonda şutu zorlamıyor.

O yüzden adamı değerlendirmek için hele bekleyin, sonra pişman olmayın

Sene sonu vedalaşacağız zaten, 2,5 aylık az bi' katkı yapsa güzel olur. Brezilyalı Umut Bulut görüşüm devam etmekte.

Gökdeniz veya Baran Demiroğlu mu alsa Vinicius'un aldığı süreleri.

Kendisine acilen bir şarkı bulunmalı. Şarkısı olmayan forvet bizde iş yapmıyor.

aga ne zaman hava topu indirecen pivot dedik bir tane göremedik

İcardi’nin golünde 2 stoperi yanında sürükleyip güzel alan boşalttı, şut fırsatı doğdu ve galibiyet golü geldi.

Geri
Üst Alt