- 16 Haziran 2010
- 191.431
- 134.378
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol atamıyodan çok fazla oynamıyomuş gibi duruyo, oynadığı toplam dakikasını 90'a bölünce 136 maç çıkıyor- 85 gol atmış, dakika/skor olayı kötü durmuyoPl'de hızı olupta gol atamayan futbolcular burda show yapabilir.Yedek kalınca sıkıntı çıkarmazsa güzel 1 transfer olur.Hayırlı olsun..
Güzel 1 transfer anlaşması olmuş ama keşke satın alma opsiyonu da olsaymış reis yavgol atamıyodan çok fazla oynamıyomuş gibi duruyo, oynadığı toplam dakikasını 90'a bölünce 136 maç çıkıyor- 85 gol atmış, dakika/skor olayı kötü durmuyo
nelson adamdan 3 yaş küçük toplam 25000 dk oynamış, carlos 12250 dk
hiç izlemedim herifi bakalım nasıl çıkacakGüzel 1 transfer anlaşması olmuş ama keşke satın alma opsiyonu da olsaymış reis yav![]()
Bu sene şampiyonluk çok önemli.Şu hakemlerin her maç Var'a çağırmaması hakkında yönetimin sertçe konuşması gerek bence..hiç izlemedim herifi bakalım nasıl çıkacak
bu ara dönemki transferler için düşüncem şöyle, seneye umrumda değil bu sene bizi şampiyon etsinler ondan sonra isterlerse rizespora gitsinler![]()
bilemezsin ki belki tete ile farklı aksanları konuşan uzak şehirlerin insanlarıdır.Belki tete de hemşerisi geldi diye kendini toplar
Ben bunu cidden düşünüyorum. Tete’den halen umudum var. Adaptasyon olabilirse halen verem alabileceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımızı yuhlayıp küçümsemek yerine alkışlayıp desteklemiz lazım. Bir tek bu şekilde Türkiyenin Bayernı olabilirizBelki tete de hemşerisi geldi diye kendini toplar
Opsiyon mu var?İyi oynarsa Süper Lig'e pazarlarız rakipler çöker.