#95 Carlos Vinícius

Pl'de hızı olupta gol atamayan futbolcular burda show yapabilir.Yedek kalınca sıkıntı çıkarmazsa güzel 1 transfer olur.Hayırlı olsun..
gol atamıyodan çok fazla oynamıyomuş gibi duruyo, oynadığı toplam dakikasını 90'a bölünce 136 maç çıkıyor- 85 gol atmış, dakika/skor olayı kötü durmuyo

nelson adamdan 3 yaş küçük toplam 25000 dk oynamış, carlos 12250 dk

Bence pekte ihtiyaç yoktu, İcardinin yedeği zaha olmalı. 10nr. mı oynayacak bu eleman? İcardi yedeği mi olacak, icardiyi mi kesecek? tam olarak hangi amaçla alındı anlamadım.

İlk maçına 11 başlamalı
Şu İcardiyi kesemiyosa gelmesin

gol atamıyodan çok fazla oynamıyomuş gibi duruyo, oynadığı toplam dakikasını 90'a bölünce 136 maç çıkıyor- 85 gol atmış, dakika/skor olayı kötü durmuyo

nelson adamdan 3 yaş küçük toplam 25000 dk oynamış, carlos 12250 dk
Güzel 1 transfer anlaşması olmuş ama keşke satın alma opsiyonu da olsaymış reis yav :D

Güzel 1 transfer anlaşması olmuş ama keşke satın alma opsiyonu da olsaymış reis yav :D
hiç izlemedim herifi bakalım nasıl çıkacak
bu ara dönemki transferler için düşüncem şöyle, seneye umrumda değil bu sene bizi şampiyon etsinler ondan sonra isterlerse rizespora gitsinler ;D

hiç izlemedim herifi bakalım nasıl çıkacak
bu ara dönemki transferler için düşüncem şöyle, seneye umrumda değil bu sene bizi şampiyon etsinler ondan sonra isterlerse rizespora gitsinler ;D
Bu sene şampiyonluk çok önemli.Şu hakemlerin her maç Var'a çağırmaması hakkında yönetimin sertçe konuşması gerek bence..

Yıllardır sahip olmadığımız bir profil. 4-4-2 veya 4-2-4 tarzı formasyonlara geçtiğimizde kabus olur rakiplere. Allah sakatlık vermesin.

İyi oynarsa Süper Lig'e pazarlarız rakipler çöker.

Belki tete de hemşerisi geldi diye kendini toplar
Ben bunu cidden düşünüyorum. Tete’den halen umudum var. Adaptasyon olabilirse halen verem alabileceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımızı yuhlayıp küçümsemek yerine alkışlayıp desteklemiz lazım. Bir tek bu şekilde Türkiyenin Bayernı olabiliriz

Forma adaleti işlerse bu adam mevcut icardiyi keser.

Opsiyon var mı bilmiyorum ama hoca satın alınmasını isteyebilir, doğru 1 profil gibi duruyor.

bakalım uyumu nasıl olacak

Geri
Üst Alt