#95 Carlos Vinícius

Niye oyuncularımızı kötü şeye alıştıralım

Zaten amaç bu

Dikkat edin en büyük şikeyi böyle yapıyor hakemler

İkili mücadelelerde hep Anadolu takımları lehine düdükler geliyor. Bizimkiler düşerse oyna devam Antalyalılar yere balıklama uçunca düüüt. Böyle suni bir baskı yaratıyorlar kendi yarı sahamıza hapsoluyoruz. Fenerliler ise milletin ayaklarına basa basa vura vura döve döve top alıyor oyna devam deniyor. Çağlar Becao Djiku Oosterwolde İsmail Fred hepsi sürekli faule yakın oynuyolar Tadiç milletin bacağını koparmaya yelteniyor oyna devam

Topçularımızı tembihlersek bu düzene yenilmiş oluruz. O hakemleri temizleyeceğiz yolu ne olursa olsun
Hiç sanmıyorum bu yönetim ile zor. Dediklerine katılıyorum ama bunu yapmaz bizim yönetim.

Hiç sanmıyorum bu yönetim ile zor. Dediklerine katılıyorum ama bunu yapmaz bizim yönetim.
Hiçbir yönetim yapamadı ki. Bu yeni bir durum değil neredeyse 10 yıldır süregelen bir durum

Yaparsa camia bütünlüğüyle mücadele ederek yapacak ama taraftarda o dirayeti ve farkındalığı göremiyorum

napmış
twshitter denen mal yuvasına girmemsizin biri konuya ekliyebilir mi şayet videosu mevcutsa

Galatasaray formasi altinda izledigim en kötü forvet olabilir. Mehmet Badtal bile bu kadar kazma degildi yav.

Galatasaray forveti değil. Ama İnşallah birkaç gol katkısı yapar sene boyu.

Kafa vuruyo en azindan. Hic bir sey yapmasa havadan ataklarda kendine pozisyon bulup bi seyler yapaabilir. Altipastan goge dikmek yerine kaleyi bulabiliyo. Donen top gol iste daha ne istiyonuz?

Eğer söylenen küfürü ettiyse, 2 maç yok.
Bir şey olmaz. Hakemin yanında yapılan tepkiyi hakem görüyor yardımcı görüyor ve cezaya gerek duymuyor.
Hakemin olmadığı yerlerde ancak görüntüyle ceza verebilirsin.
Ayrıca hakemin direkt yüzüne karşı hassiktir çekip, şerefsiz diyen ve küfür edip yere vuran irfana önce ceza versinler.

Tamam maliyetsiz falan ama bu nedir abi

Millete Halil'ı bile özletecek kadar etkisiz olan futbolcu olarak tarihe geçmiştir gözümde.

Geri
Üst Alt