#95 Carlos Vinícius

seneye mukavelesi bitiyor fulham la

tutarsa makul bir meblağa aliriz ki fulham da yerine hayli topcu var

zorluk cikaracaklarini sanmam
Tutarsa alırız da araya girip her türlü ş….sizliği yapacaktır mide bulandıran camia

Zaten sözleşmesi bitiyormuş, Fulham da gözden çıkarmış zorluk çıkarmayacakları oyuncuya opsiyon koydurmamak nedir?

Tutarsa alırız da araya girip her türlü ş….sizliği yapacaktır mide bulandıran camia

Zaten sözleşmesi bitiyormuş, Fulham da gözden çıkarmış zorluk çıkarmayacakları oyuncuya opsiyon koydurmamak nedir?
opsiyon konusunda bizimkiler bunu hep yapıyor.

bence oyuncuyla çok ilgileniyoruz gibi göstermemek için ucuza verin alalım oynatalım 6 ay sonra döner piyasa yaparsa sizde kazanırsınız bizde ucuza 6 ay idare etmiş oluruz mantığı var.

az birşey daha fazla kiralama bedeli verip üstüne güzel bir opsiyon koydurmak lazımdı. bence yanlış karar.

Icardi yerine ilk 11 başlamalıdır. Yeter be! Sabır sabır bir yere kadar.

Bandirma macini adeta bir febe derbisi gibi sabirsizlikla bekliyorum kendisini izlemek icin

Umarim okan hocadan taraftara şok olmaz. Yeni geldi yedek beklesin veya kadroya almamak gibi

Fulham'da Jimenez'in yerine girip durmuş. Oynadığı dakikalar az o yüzden izliyim dedim de bilemedim. Umarım yanıltıcıdır Fulham performansı. Hiç bir özelliği yok gibi görünüyordu.

Fulham'da Jimenez'in yerine girip durmuş. Oynadığı dakikalar az o yüzden izliyim dedim de bilemedim. Umarım yanıltıcıdır Fulham performansı. Hiç bir özelliği yok gibi görünüyordu.
Okan hocamızın forvetlere dokunuşları hep iyidir eğer biraz kumaşı varsa %100'ünü alır hatta daha fazlasını ortaya çıkarır.

bizim yeni transferlerimiz 1 aydan önce oynamaz.

klasiğimizdir bu hareket.

Geri
Üst Alt