#95 Carlos Vinícius

Brezilyalı sol ayaklı kazım kazım bu.
Pivot santrafor sanmıştım hayal kırıklığı yaşıyorum.şöyle ilerde top tutacak oyun açacak topları indirip servis yapacak topçumuz ne zaman olacak be

Zaten oynayamayacağı için çok dert etmeye gerek yok. Son 10 dakika oyuna girsin fiziğiyle iş yapsın adamı.

attığı golde boş kaleye attı deniyor ama,golde ki pas organizasyonu ve boş alana kaçışı gayet iyiydi...faydalı olacak..

Yedeğe Lacazette alamazsınız o yüzden oynasın işte. Çok bir olayı olmadığı belli kariyerine bakınca.

Tam yapmıyor.yada onları yapıp golü az atacak.senede 8 golü filan olacak çok gol kaçıracak ama pas oyununa katkısı hep üst düzey olacak.
Benimkisi fantezi neyse :)
Bu arkadaş iyi presçi ve fizik kalitesi iyi gibi son 20 dakikalık adam tam.
Biz uzun top oynayan bir takım değiliz ki sürekli top indiren birini görelim. İndirilmesi gerektiğinde Icardi topluyor ve servis ediyor zaten topları.

Bos yere kontejan yiyecek.Baris alper bundan ziyadesiyle iyi forvet oynardi hatta umut nayiri alip kulubeye koysalardi da cok sey degismezdi..Kontejani da baska mevkiye kullanirdik.

Opsiyonu yok diye hemen hoplamaya gerek yok işte. Koy yedeğe kullan, fayda gör, sezon sonu gönder

Bazı forvetler bu yaşlarda açiliyor ve prime dönemini 29-30 da yasiyor.

1 ay top oynamamış olması biraz can sıkıyor tabi ama ligimiz kalitesi yerlerde olduğu için kendisini bulabilir.

alanyaspor’da fln olsa gol kralı olur tam o profil, bizde işi zor

gerçi sakat icardi her türlü oynayacak kaç dk süre bulabilir ki ligde

Yedek forvet olacagi icin zaman zaman pivot olarak degerlendirmek isteyecegiz

Sol ayakli forvetlerde benim ilk dikkat ettigim konu sag ayagini nasil kullandigi

Bazi sol ayakli forvet oyunculari sag ayagini sadece yürümek icin kullanir

Ceza sahasi icinde topla bulustugun an da sag veya sol ayak diye zaman kaybedecek vakit yoktur

Vinicius de ne yazik ki aci ne olursa olsun topu soluna almaya calisiyor

Attigi golün aynisini ilk yari da sol ayakla kontrol edecegim diye ofsayt olmasina ragmen kacirdi

Artilari ise caliskan ve hareketli bir oyuncu

Dediğim gibi kendisi fizikli Jaba.

Çok bir şey beklememek lazım.

Çabuk değil ve bundan dolayı düz bir oyuncu.

Bazı forvetler bu yaşlarda açiliyor ve prime dönemini 29-30 da yasiyor.

1 ay top oynamamış olması biraz can sıkıyor tabi ama ligimiz kalitesi yerlerde olduğu için kendisini bulabilir.

Kemal bir süredir senden çok mantıklı ve cididi mesajlar geliyor, şaşırdım. Senin hesap mı hacklendi yoksa tövbekar mı oldun reis?

Dediğim gibi kendisi fizikli Jaba.

Çok bir şey beklememek lazım.

Çabuk değil ve bundan dolayı düz bir oyuncu.
Jaba mi? Jaba su Ankarasporda oynayan efsane santrafor Jaba mi? Jaba dedigin adam fakir Aguerosu gibi adamdi. Pirpir hizli, atik. Vinicius ile uzaktan yakindan alakasi yok

Geri
Üst Alt