#95 Carlos Vinícius

Pivot santrafor değil pası zayıf oyun kurma yok. Bitiriciliğine çok ihtiyacımız olmayabilir ama pas ve oyun kurma bu kadar zayıfsa kendisi ile devam etmeyiz sene sonunda.

Pivot santrafor değil pası zayıf oyun kurma yok. Bitiriciliğine çok ihtiyacımız olmayabilir ama pas ve oyun kurma bu kadar zayıfsa kendisi ile devam etmeyiz sene sonunda.

Üç gün önce gelmiş bir futbolcu için bu kadar kesin konuşmanın bence yanlış olduğunu düşünüyorum. Zaten kurtarıcı olması için almadık, sezon sonuna kadar bize 1-2 maç çözebilirse yeterli olur.

Kontra oynamıyorsan Bakambu'dan çok daha iyi bir forvet.

Güzel, kârlı iş oldu, tebrikler..

Sıradan bir topçu. Zaman zaman kullanabilir ihtiyaç halinde. Keşke Bakambu dursaydı ama ondan gzüel para kazandık durduk yere :)

Bakambu çok farklı bir profil, kendisi bambaşka bir profil. Lakin Okan hoca için Vini daha uygun bir isim diye düşünüyorum, zira oyun Vini için daha müsait.

pozitif. bu tarz oyuncudan zarar gelmez.

Bakamcu CL için daha mantıklı bir tercihti. Baskın takımlarda kontra atak oyunu oynayabilecek gerektiğinde hızlanabilen bir oyuncuydu. Vini ise Türkiye liginde kapanan anadolu takımlarına karşı hem ayağında top tutabilecek hem de hava hakimiyeti sağlayabilecek bir oyuncu. Bence yedek oyuncu için yanlış bir transfer değil. Hemen ateşe atmamak lazım.

Son dakikalarda açılan ortalarla 2 maç çözse yeter fazlasında gözümüz yok

1 maçla fazla övüp yermek yanlış olur ama ışık verdi diyemem. Futbol tabiriyle biraz sakar bir oyuncu gibi. Böyle oyuncuları oynatması da zor izlemesi de zor.

Attığı golde sağ ayağıyla istemeyerek öyle vurduğuna eminim ama ispat edemem.

Üç gün önce gelmiş bir futbolcu için bu kadar kesin konuşmanın bence yanlış olduğunu düşünüyorum. Zaten kurtarıcı olması için almadık, sezon sonuna kadar bize 1-2 maç çözebilirse yeterli olur.
Dün ayaklarının titrediği okadar bariz belliydi ki.Çok bariz heyecan yaptı Ki bu da çok doğal .önümüzdeki maçlara bakacağız,Icardlimi Icardisizmi onu göreceğiz. Göreceğiz yani.Buyurmuş gelmiş , ilk maçında da golünü atmış.Bence süreç iyi ilerler inşallah.Icardi de bir zahmet kımıldamaya başlar inşallah bu arada:)

Ben oyuncuyu beğendim, oyunumuzda eksik olan parçayı tamamlayacak, ortasahaya kadar gelen pres yapan santrafor yoktu. Keremin her pozisyonda İcardiyi görme çabasını tete-Viniciusta da görebiliriz. Hareketli oyuncu olduğu için İcardiye yapılan 3 kişilik baskı son bulur. İcardi daha çok boş alan bulur.

Bakambu'ya da az saydırmadılar sezon başında. Tek forvet oynayan takımda Icardi'nin yedeği olmak zor iş. Vinicius'un Bakambu'ya göre avantajı çift forvette daha uyumlu olabilir. Hem rakibi sırtına alıp duvar olabileceğini hem de savunma arkası koşusu yapabileceğini gösterdi.

Okan hoca Bakambu'ya vermedigi dakikalari kendisine vermezse kapasitesini konusmaya degmez. Ilk mac icin caliskanligini begendim.

Geri
Üst Alt