95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tanju Karayel

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Herkese merhabalar,

Uzun bir aradan sonra efsane yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

94. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar açılmıştır.

Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.

Yarışmada bir şarkıcı/grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.

YASAKLI ŞARKI LİSTESİ

Şarkılarınızı
28.10.2016 en geç saat 23:30'a kadar bana göndermeniz gerekmektedir. Puanlamalarınızı 29.10.2016 en geç 20:00'a kadar gönderebilirsiniz.

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'iniburadan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!

Not: Katılımcı listesi en çok 24 kişiden oluşacaktır, eğer yarışmayı kaçırırsanız lütfen ısrar etmeyiniz.:)

Herkese başarılar dilerim..

LÜTFEN, ŞARKI YOLLAMADAN ÖNCE YASAKLI LİSTESİNDE CTRL+F YAPMAK SURETİYLE ŞARKINIZIN YASAKLI OLUP OLMADIĞINI MUTLAKA KONTROL EDİNİZ.

Katılımcılar;

1) Tuncay Tum -
Şarkı OK
2) Mert GÜLMEZ -
Şarkı OK
3) Tevfik Aksoy-
Şarkı OK
4) Demir Acar-
Şarkı OK
5) Aslan Türkoğlu-
Şarkı OK
6) Alpay Asma-
Şarkı OK
7) Murat Hülagü-
Şarkı OK
8) Teoman Eraslan-
Şarkı OK
9) Emre Arslan-
Şarkı OK
10) Ali Karadal-
Şarkı OK
11) Anıl Bunarcı -
Şarkı OK
12) Can BÜYÜK-
Şarkı OK
13) Erman Türker-
Şarkı OK
14) Hakan Sarı-
Şarkı OK
15) Göktuğ Çakırlar-
Şarkı OK
16) B. Arda Aycan -
Şarkı OK
17) Furkan Korkmaz-
Şarkı OK
18) Güray Çavuşoğlu-
Şarkı OK
19) Levent Akgün-
Şarkı OK
20) Uğur İz-
Şarkı OK

PLAYLİST

Mobilden dinlemek isteyenler için;

https://www.youtube.com/playlist?list=PLKmOiy3kY1Qw9RE9A3pSiGDDEr8bH53Ju

Son düzenleme:
Tuncay Tum'un yaz demeden yazılmasını esefle kınıyorum.

Şampiyon olup 5. yıldızı takacağım tanrıların izniyle. Komodo ejderlerini aktif görmek çok sevindirici. Yine kasıp kavuracağız.
Teoman Eraslan doktor bizi yalnız bırakma.

Yazalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerde bu millet Aslan, eskiden açıldığı dk dolardı hey gidi günler

İki ayda bir yarışma yaparsanız olacağı budur. Millet ümidi kesti Eurovision'dan. Çoğu kişi yarışma olacağından bile habersiz. Sık sık yapalım, bakın yine iki dakikaya kayıtlar dolmazsa ben de bi şey bilmiyorum.

Kendim başta olmak üzere herkesi taktikten uzak yarışma ruhuna uygun biçimde yarışmaya devam ediyorum. :)

Şampiyon olup 5. yıldızı takacağım tanrıların izniyle. Komodo ejderlerini aktif görmek çok sevindirici. Yine kasıp kavuracağız.
Teoman Eraslan doktor bizi yalnız bırakma.

Meşalemi aldım da geldim Aslan kardesim. Şampiyonluk ejderlerin olacak Allah'ın izniyle ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İki ayda bir yarışma yaparsanız olacağı budur. Millet ümidi kesti Eurovision'dan. Çoğu kişi yarışma olacağından bile habersiz. Sık sık yapalım, bakın yine iki dakikaya kayıtlar dolmazsa ben de bi şey bilmiyorum.

Yok yok ondan değil son 2-3 yarışmadır eski popülaritesi yok birde yarışmanın müdavinleri olan ağabeylerde yalnız bırakınca yarışmayı ilgi azaldı biraz. Zaten öyle olduğu için seyrekleşti yarışma yoksa şimdiye kadar daha fazla yapılırdı. Kimse muhabbet filan yapmıyor yani.

Yok yok ondan değil son 2-3 yarışmadır eski popülaritesi yok birde yarışmanın müdavinleri olan ağabeylerde yalnız bırakınca yarışmayı ilgi azaldı biraz. Zaten öyle olduğu için seyrekleşti yarışma yoksa şimdiye kadar daha fazla yapılırdı. Kimse muhabbet filan yapmıyor yani.

Kardeşim bunların hepsi ne zaman oldu? Ben gittikten sonra. Abiler falan hikaye. Bu yarışmayı ayakta tutan kişilerin başında ben gelirim. :D Şimdi ben geldikten sonra bak bakalım o abiler kısa bir sürede nasıl ortaya çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt