95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halamın da bıyığı olsa amcam olurmuş dimi Örmın bey? :D
Geç bu ayakları kardeşim bana sökmez :D Sen git foruma aylarca uğrama sonra gel atar yap oldu canım :D

Bu arada ben o menşınladığın arkadaşa kalkıştım açık forumda ve kalkışma başarısızlıkla nihayete erdi, sonuç; Beni yeni üye yaptı vicdansız :D Sen yoksun tabi o zamanlar. Olsaydın belki destek çıkardın başarı ile nihayete ererdi :D

Geç bu ayakları kardeşim bana sökmez :D Sen git foruma aylarca uğrama sonra gel atar yap oldu canım :D

Bu arada ben o menşınladığın arkadaşa kalkıştım açık forumda ve kalkışma başarısızlıkla nihayete erdi, sonuç; Beni yeni üye yaptı vicdansız :D Sen yoksun tabi o zamanlar. Olsaydın belki destek çıkardın başarı ile nihayete ererdi :D

Olsaydım o arkadaşın aklını alırdım. :D Bana sökmez onun güçleri. Sen Splinter usta misali yaşlandın be ağabey. :(

Hadi beyler. Bu fırsat kaçmaz. Aylar sonra yarışma yapılıyor, nerdesiniz?

YArışma iptal olacak gibi gözüküyor :(

YArışma iptal olacak gibi gözüküyor :(

Göktuğ Çakırlar ile beraber şu anda 15 yarışmacı var. 1 saate kadar 5 yarışmacı daha katılır, 20 kişiyle yarışmaya başlarız. Sıkıntı yok. İptal edersek bir daha Eurovision kolay kolay toparlanmaz. Durmak yok, yola devam. :hat:

Yazın :D İptal olmasın :D

Beyler yarışmaya katılma şansı olan herkesi tag yapın. Bu artık bizim onur mücadelemiz. Eurovision'u dış güçlere bırakmayalım.

İlk taşı hiç şampiyon olamamış biri atsın.

Doğrudur, zaten 5-6 yarışmaya ancak katılabildim. Ardı ardına girdiğim 5 yarışma 1 aydan kısa sürede olmuştu ve gerçekten eğlenceliydi. Hiç şampiyon olamasam da, yine de söz hakkım olduğunu düşünüyorum. Bayağı kaptırmıştım kendimi tapatalk bildirimi var mı diye bakmaya başlamıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt