Valla bilmiyorum Shaqiri bu geçişten sonra çevikliğini kaybetmişti.

Dün basit bir hazırlık maçında bile çocuğu biçtiler resmen. Tabi bu 'Messi' tarzı oyuncuların futbolda ki kaderleri bu ona yapacak birşey yok. Ancak olay bizim Türk hakemlerinde bitiyor. Kasıklarına bacaklarına girecekler şimdiden yazıyorum buraya. Olası sakatlıklar bizi zor durumda bırakır. Bartaliye güveniyorum gerekli yüklemeleri yapacaktır inşallah.

1564914254526.webp

Valla bilmiyorum Shaqiri bu geçişten sonra çevikliğini kaybetmişti.
Oda yalnız abartı yani...

Messi ve aguero örneğini verdiğin için....o seviyede olmalı işte.

Çok güçlü Messi özelikle. Kolay kolay yıkılmıyor omuz omuza mücadelede. İllak Arnold Schwarzenegger olmasına gerek yok güçlü olması için.

...........

Oda yalnız abartı yani...

Messi ve aguero örneğini verdiğin için....o seviyede olmalı işte.

Çok güçlü Messi özelikle. Kolay kolay yıkılmıyor omuz omuza mücadelede. İllak Arnold Schwarzenegger olmasına gerek yok güçlü olması için.

...........
İkisinin asıl olayı güç değil denge, bacaklarını açarken ayağını bastığın nokta ve açılar çok önemli, fizik kurallarına uygun noktalara konumlanmayı insan sezgisel olarak öğreniyor örneğin fiziğin ne kadar zayıf olursa olsun rakibe sırtını dayayıp ayağını 45 derece açarsan topu vermezsin, bu noktada hızlı bir dönüş ile rakibi ekarte edersin.

Bence denge daha önemli o yüzden ama tabii bir miktar güçlense iyi olabilir.

Dün basit bir hazırlık maçında bile çocuğu biçtiler resmen. Tabi bu 'Messi' tarzı oyuncuların futbolda ki kaderleri bu ona yapacak birşey yok. Ancak olay bizim Türk hakemlerinde bitiyor. Kasıklarına bacaklarına girecekler şimdiden yazıyorum buraya. Olası sakatlıklar bizi zor durumda bırakır. Bartaliye güveniyorum gerekli yüklemeleri yapacaktır inşallah.
Dün bu Yunan takımı yalnız baya sert oynayan takımdı. Türkiye'de böyle sert girişen takım pek yok. Kasaplık var bizde az çok işte sadece.

Pass oyununu geliştirdiği vakit Messi gibi daha çok orta sahaya yakın şekilde serbest oynaması gerekir. Her an skoru değiştire bilecek yeteneğe sahip ama gelişim göstermesi gerekir.

Yunan takımla hazırlık maçı yapmak da boş iş heriflerin tek bildiği sert oynamak zaten.

bence fizik falan değil tek sorun topa vurmasında onu çözdüğü an işte tam 1 makine olacaktır

Pas oyununu geliştiremez yav kanattan orta yapmayı öğrensin kafi.

Adamin hizi var birde cok kolay oyuncu gecebiliyor bu sartlar altinda ilaki fiziki cok güclü olmasina gerek yok zaten teke tekde ya adami gececek yada faul cikaracak biri dengeli yakalar omuz omuza indirirse orasi ayri. tek sorunu bence takim oyunu

Emre Mor cok dikkatli ve sabirla hazirlanmali bu formaya ve takima. Fazla agirlik ve sorumluluk yüklenmemeli. Diger kulüplerin ve hocalarin yaptigi hatalari yapmamaliyiz.

Tamam Mor özel yetenek ama özellikle mental acidan pismesi lazim.

Örnegin dün taraftar biraz da abartti, simdi destek verenler 2 gün sonra „topu ayaginda fazla tutuyor yhaaa“ diye isliklarlar. Abarti tepkiler hep zarardir, pozitif anlamda da negatif anlamda da.

Adim adim hazirlanmasi gereken oyuncu emre mor, sabir ve özenle. Bu bir pissin, avrupa kupasi da getirebilir bize 4-5 yil sonra, efsane olabilir.

Sabrinin top sürebilen versiyonu gibi. Takımda kalmak istiyorsa deliler gibi pas ve orta çalışması yapmalı.

Emre işin zor kısmını yapıyor ama final konusunda sorunlu. Doğru pası,şutu yapması lazım.

Emre sadece geniş alanda değil dar alanda da yardımcı olabilecek bir isim. Son 25-30 dakika kilit kurmuş savunmayı aşmanın en iyi anahtarı olacak.

Her şeyden önce topu aldığında 2-3 kişi sıkıştırıyor. Burada doğru işler yaparsa çok işimize yarar ligde.

Galatasaray öyle Celta Vigo'ya ve Dortmund'a benzemez. Bunu bilerek gelmis.

Buraya akillanarak gelmis. Hala bir kac yil önceki toy ve heyecanli futbolcu ama zurnaca hamleler yapamayacagini biliyor cünki bu son sansi.

Takim oyununa iyi katki yapmali ve bitiriciligini gelistirmeli.

Robben gibi 2-3 adami ipe dizip ice katedip kaleyi yoklasa epey gol atar o gelismis haliyle.

Geri
Üst Alt