Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel'in yerine sol açıkta oynayabilir mi acaba?
Sıkıntı kesinlikle emreyle alakalı değil bence girdiği her maçta iyi oynadı takima yardım etti hatırlayınDogru düzgün zaman alamiyor maclarda, antreman da takiliyormu ne yapiyor? Suanki kanat oyuncularmiz cok kötü oldu halde hala ilk 11 giremiyorsa bir sikinti var. Birileri Emreye demeli burdada tutunamasan bir dahaki durak tekrar Danimarka
Baslatmasin hoca pas oyununu, 30 pas yapip 20 metre ileriye cikip sonra bir geri pas ile tekrar kaleden basliyoruz, pas oyunun sonucu, kanatdan hizli bir sekilde kosan adami da görmek olmasi gerek. Peki Emre Mor disinda süratli futbolcu varmi oda yok. Elimizdeki takim pas oyununa uygun degil, pas oyunu icin takim cok kosmali topsuz alanada bosa kosan adamlarin olmali. Bizim futbolcular top bana gelince kosarim ayaklari cekiyor. Pas oynunun kralini yapsak ne yazar kaleye gidemiyorsak.Sıkıntı kesinlikle emreyle alakalı değil bence girdiği her maçta iyi oynadı takima yardım etti hatırlayın
Hoca hızlı kanat oyuncusu kullanmak istemiyor ayağında top tutan pas yapan adam istiyor o yüzden Babel bize işkence çektirirken Emre'yi kulubude çürütüyor z
Abartmayın artık şu veledi.halısaha topçusu resmen