Saati görseniz sizde aynı yorumu yapardınız

A spor bir kaç dakika boyunca yakın çekim yaptı çıldırdım .. :D

Saati görseniz sizde aynı yorumu yapardınız

A spor bir kaç dakika boyunca yakın çekim yaptı çıldırdım .. :D
İsterse koluna tanga taksın bize ne.
Biz yapacaklarına bakalım.
Ben hiç ümitli değilim. Bu çocuk olmamış daha, olacağı da yok.

Neyse h.o demek düşer bize.

Gscimbom mobil

Yalnız Emre Mor transferinde çok sevindim var ya bayağı güzel bir transfer oldu bizim için en az Seri transferi kadar sevindim buna. Emre Mor'un hayata ve futbola bakışı değişmesi gerekiyor ve bunu dünya üzerinde yapabileceği en iyi ortama geldi gerek taraftarın onu bağrına basacak olması gerek hocaların birebir onunla ilgilenecek olması çocukluktan beri tuttuğu takıma geliyor olması ve Avrupa da tek başına büyümüş bir çocuk belki de ilk defa aile ortamı bulacak kendisine burada

Neler yaşanmış olursa olsun henüz gencecik bildiğin çocuk daha Emre Mor üstelik içinde hala o süper star olma potansiyeli yatıyor çok kısa zaman içinde daha çıktığı ilk maçlarda taraftarı kendisine hayran bırakacak yeter ki şu çocuğun biraz üzerine düşelim Türk futbolunun son zamanlarda gördüğü en büyük yetenek bunu tartışmam bile benim gözümde yeteneği Cengiz'den Ozan-Merih'den filan çok daha yukarıda inşallah hem kendisine hem de Dünyaya Emre Mor'u ispat edecek burada

Kimsenin bel baglayacagi bir transfer degil

Karsi olmak da dillemek de istemem

Tek ongorum sudur ki;

gerekirse sevinirken doveriz, gerekirse gonderirken doveriz, sonuc olarak biz bu cocugu doveriz.

Hayırlı olsun.Umarım bu şansını iyi degerlendirirde kendisininde bizimde yüzümüz güler.

Potansiyelini tartışmaya gerek yok Terim'in milli takımda oynattığı dönemler şov yapıyordu, gayet güzel bir taransfer oldu.

Akıllı olsun bu ayağına gelen son fırsat, yoksa gider alt liglere Tarık Daşgün gibi.

Geri
Üst Alt