Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.071
- 2.049
- 1.563
Benim icin en az Falcao kadar sansayonel transfer, beklentim büyük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönem takımı takip etmiyordum ama Cyprien sanırım.20lik kim
15/16 nice dönerdik, çakma da olsa balotellimiz de var hemCyprien dedim de şimdi olsa efsane bir orta saha hattımız olurdu.
16/17 nice hocam. belhanda,balotelli ve cyprien yoktu o zamanlar.15/16 nice dönerdik, çakma da olsa balotellimiz de var hem![]()
O sene adamlarda Bodmer ve Walter da vardı, Seri, Cyprien, Walter toplam 2.5 milyon euroya gelmiş, gerçekten hayret ediyor insan.15/16 nice dönerdik, çakma da olsa balotellimiz de var hem![]()
O sene adamlarda Bodmer ve Walter da vardı, Seri, Cyprien, Walter toplam 2.5 milyon euroya gelmiş, gerçekten hayret ediyor insan.
Evet biz Donku 2.5a aldık.O dönemki scout ekibini transfer etmeliydik.
Bizim Gladbach'ın 25 kâğıt vererek aldığı Plea yı da 500 bin € ya almışlardı.O sene adamlarda Bodmer ve Walter da vardı, Seri, Cyprien, Walter toplam 2.5 milyon euroya gelmiş, gerçekten hayret ediyor insan.
Bizimkilerin en büyük sorunu bu risk almayı sevmiyorlar. Mesela ilk 11 için 10 milyon euroyu brumaya piştikten sonra veriyorlar ilk çıkışında 1-2 milyona almaya tereddüt ediyorlar ya olmazsa diye biz bu kafayı aşmadığımız sürece maksimum scout transferimiz Marcao tarzı yaşı 24-25e ermiş kişilerin pişmiş halini almak olacak tabiki bu bile çok büyük bir iş ama olayın içine daha da derine inmek lazım. O noktayı yakaladığımızda çok büyük işler yapacağımıza eminimO sene adamlarda Bodmer ve Walter da vardı, Seri, Cyprien, Walter toplam 2.5 milyon euroya gelmiş, gerçekten hayret ediyor insan.
Karıştırımışım renktaş kusura bakma Falcao falan derken beynim falloş oldu. Ben o takımı izlerkenki aldığım hazzı unutamam. Favre hocama hayranlığım o dönemde başladı.16/17 nice hocam. belhanda,balotelli ve cyprien yoktu o zamanlar.![]()
Bu Lens takımından iyi orta saha çıkıyor. Everton'un yeni aldığı adam da Lens'den çıkma.O sene adamlarda Bodmer ve Walter da vardı, Seri, Cyprien, Walter toplam 2.5 milyon euroya gelmiş, gerçekten hayret ediyor insan.