10g 20a gibi über bi performans sergilerse bir ihtimal. Yine de sanmıyorum şahsi düşüncem.
Emre Mor, yeteri mental altyapisi olmadan cok zirve noktalara ulasmis birisi (milli takim, dortmund vs.).

Insanlar robot degil ve bu mental altyapi eksikligi onu her zirveye cikacagi zaman pes etmesine yol aciyor.

Onun en büyük sansi FT cünkü FT asla pes etmeyen ve her zaman daha fazlasini isteyen birisi (ayni CR7 gibi).

Mor'a mutlaka psikoloji destek ve yasam kocu sart "yanlis yollara" sapmamasi icin.

Egitimi sart, hem saha ici hem saha disi. Buna 1m € yatirim yapsan bu sekilde, 10 katini alacagina cok cok cok eminim.

Top teknigi olarak Messi'den eksigi yok kisa alanda. Diger zaaflarini da gelistirirse 4x4 topcu olur, wordl class.

Emre Mor, yeteri mental altyapisi olmadan cok zirve noktalara ulasmis birisi (milli takim, dortmund vs.).

Insanlar robot degil ve bu mental altyapi eksikligi onu her zirveye cikacagi zaman pes etmesine yol aciyor.

Onun en büyük sansi FT cünkü FT asla pes etmeyen ve her zaman daha fazlasini isteyen birisi (ayni CR7 gibi).

Mor'a mutlaka psikoloji destek ve yasam kocu sart "yanlis yollara" sapmamasi icin.

Egitimi sart, hem saha ici hem saha disi. Buna 1m € yatirim yapsan bu sekilde, 10 katini alacagina cok cok cok eminim.

Top teknigi olarak Messi'den eksigi yok kisa alanda. Diger zaaflarini da gelistirirse 4x4 topcu olur, wordl class.
İyi diyon da Vigo’yu s et, Dortmund bu dediğini düşünüp yapamaz mıydı?
Belli ki olmayacak bişeyler mevcut bu elemanda. Giderilemeyecek sıkıntı var yani, yoksa bizim sağlayacağımız desteğin kat be kat fazlasını Dortmund zaten ayağına sererdi.

İyi diyon da Vigo’yu s et, Dortmund bu dediğini düşünüp yapamaz mıydı?
Belli ki olmayacak bişeyler mevcut bu elemanda. Giderilemeyecek sıkıntı var yani, yoksa bizim sağlayacağımız desteğin kat be kat fazlasını Dortmund zaten ayağına sererdi.
Yapamaz cünkü bunu bir cok faktörü var. Örnegin bir FT'nin Emre Mor ile ilgilenmesi veya bizim taraftarlarin ilgisi ve sicakligini bu ülkelerde bulamazsin. Almanya'da herkes kendi isine bakar, isini yapmazsan postalarlar seni, insanlar soguk ve icine kapanik.

Zaten futbol olarak gereken egitimi verirler ama insani ve mental acidan eksik bunlar. FT, Hasan Sas ve Ümit Davala gii insanlarin elinde cok degisik noktalara evrilir Emre Mor. Futbol konusunda zaten ince dokunuslara ihtiyaci var ama adamin insani acidan eksigi cok fazla. Düzgün bir aile ortami vs hic görmemis ki, örnek olacak insan yok adamin hayatinda.

Bir Messi olur demiyorum ama Messi ye veliaht hız olarak yetenek olarak bu kadar benzer Baska futbolcu görmedim. Kendisini toplar Fatih Hocamızı dinlerse büyük yerlere gelir

Bu transferi o kadar çok istiyordum ki..
geçen yıl devre arasında bile Emre’yi alırsak kulübü kurtarabiliriz düşüncesindeydim..

Belçika’nın yaklaşık 10 yıl önce yaptığını, milli takımlar bazında biz de başlattık..

Merih şuan 40 milyon Euro.. Bir de formayı kaparsa en az 70..
Ozan gelecek yıl en az 40 milyon Euro..
Abdülkadir ve Yusuf bizim ligimizden şu an 20 milyon eurolardan gidebilirlerse , bir sonraki transferleri 35-40..
Cengiz için geçen yıl 50 milyon eurolar konuşuluyordu..
Ve Emre en yeteneklisi..
Şunu insanlar anlamıyor.. Ligin kaliteli olmak zorunda değil.. Milli takımın kaliteli olmak zorunda.. Milli takımın kaliteli olursa, futbolcuların para eder..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morariyormuyuz morartiyormuyuz yoksa morumtraklasiyormuyuz

Kendisi 97 numaralı formayı almış
EBD4noMXsAEKbxc

Geri
Üst Alt