Ama aliyor ve basip gidiyor. Ya kaleye kadar gidiyor yanlis tercih yapiyor bazen yada faul sari kart :)

Olacak bu cocuk. Defansada gelmeye baslamis zaten
Hayır zaten potansiyelli de bazen cidden atılmayacak yerde pas istiyor veren de olmuyor el kol yapıyor kendi kendine maçı bir daha izleyin dikkatinizi çekecek 2-3 kişi arasına sıkışmış orta sahada bir yerde ve pas istiyor hatta açı bile yok enteresan bir çocuk potansiyelli fakat garip yani halı sahada olur böyle tipler devamlı yerli yersiz pas ister .

Şimdi bu çocuğun halinden anlayan çıkmamış. Medya da o kadar çok konuşulmuş ki ne yapsa garip karşılanıyor. Bu çocuğun pas kalitesi de çalım yeteneği de gol vuruşuda çok iyi. Sadece törpülemesi geliyor.

OaR3.gif

AchingMediocreDuck-small.gif

eyebrow.gif

Onyekuru felan hikaye yanında. Inanılmaz yetenekli, inanılmaz. Golü de attı.

Giovani dos Santos vardı bizde. O da böyle yetenekliydi, ama sonuca varamıyordu.

Emre ondan da yetenekli, ve ilk golünü de attı.

Aslanım benim, yürüyedur.

Onyekuru felan hikaye yanında. Inanılmaz yetenekli, inanılmaz. Golü de attı.

Giovani dos Santos vardı bizde. O da böyle yetenekliydi, ama sonuca varamıyordu.

Emre ondan da yetenekli, ve ilk golünü de attı.

Aslanım benim, yürüyedur.
Bi kanat Onyekuru bi kanat Mor olsa fena mı olurdu? 3 saniyede kaledesin.

Terim'in takımında iş yapmama ihtimali yok.

Doğru alan da doğru işleri yapabilirse büyük değer katar. Her aldığı topla çalım atmaya kalkar ise çok top ezer ve taraftarın tepkisini alır. En önemli şey basit oynamak bu çoçuğa bunu öğretmek lazım.

Bu orta saha ile daha rahat hareket edebilir.
Her takima bir deli lazim

Sarı pipi çamaşır ipi kızdırma beni ..kerim seni diye bir tekerleme vardı sarı saçlarını gördükçe bu tekerlemeyi hatırlıyorum . ( söz meclisten dışarı sarışın arkadaşlar alınmasın )

Sarı pipi çamaşır ipi kızdırma beni ..kerim seni diye bir tekerleme vardı sarı saçlarını gördükçe bu tekerlemeyi hatırlıyorum . ( söz meclisten dışarı sarışın arkadaşlar alınmasın )
Biraz alındım açıkçası

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

bu sene onekuru sampiyon yapti, gecen sene rodriguez mali, bu senede insalla emre mor yapicak.

bakalım fatih hocanın motivasyonu emre morda ne kadar işe yarayacak. zira onyekuruyu fişek yapmıştı

Geri
Üst Alt