ilk golde soldaki herife biraz yaklaşsa golü yemezdik ve belki maç 0-0'a kilitlenecekti. ama jogging yaparak geri dönmeyi tercih etti.

maalesef futbolu sadece topu ayağına aldığı anlardan ibaret sanıyor. dortmund'un neden çöpe attığı belli.

ilk golde soldaki herife biraz yaklaşsa golü yemezdik ve belki maç 0-0'a kilitlenecekti. ama jogging yaparak geri dönmeyi tercih etti.

maalesef futbolu sadece topu ayağına aldığı anlardan ibaret sanıyor. dortmund'un neden çöpe attığı belli.
ilk golde emre yoktu ki. yoksa ben mi sinirden yanlis hatirliyorum

İyi hoş da kardeş az adama baskı yap , topu kaybedip kafasını eğiyor. Tamam müthiş yetenek ama böyle yapacaksa ki huyu bu yandık

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma anlamında işimiz var bununla yalnız. Savunma yapmasını hiç ama hiç bilmiyor maalesef

Bu takımda her maç 11 oynar.Sahada yürüse dahi.

onyekurunun ilk geldiği zamanki beyinsizlik sendromu var. ama ftnin ondan istediği şeyler olacaktır ve o istediği şekilde oynamaya çalışarak yontma fabrikasından yontularak çıkarak iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum. takıma daha yararlı olmalı. yeteneğini halısaha maçlarındaki gibi çok adam geçmekten ziyade efektif şekilde kullanmalı. adam geçtikten sonra.kaleye rastgele yapıştırmaktan ziyade pas seçeneğini düşünmeli. iyi topçu olur bu yetenekle ama messinin kuş beyinli versiyonu gibi düşünebiliriz. birazcık daha beyin parçacıkları serpilseydi o boş kafatasının içerisine çok iyi bir yıldız olarak dortmundda izlerdik. ama herhangi bir beyin parçası yok kafada. belki benlik ve bilinçte yoktur yaşaması benlik ve bilinnçten ziyade sadece bir refleks olabilir

Nasil olurda adami kovalamaz. Biz bunu sagbek icin almadik mi. Niye sag acik gibi önde isler yapmaya cabaliyor.

Geri
Üst Alt