bunu defansın arkasına atılan ortalar için kullanacaksın, koşturup ortayı karşılayacak. başka da işe yarayacağını sanmıyorum. inşallah yanılırım.

Bu çocuk hatalarının farkında ki kendisine önerilen rakamı kabul etmesinden belli. Yine bu çocuk Fatih Terimin de farkında ve yine Galatasaray’ın onu yeniden canlandıracağı inancını taşımakta. Bu çocuğun sorunu akılsızlık değil, kötü çevre... kötü çevreden kastım sürekli pohpohlanmış ve yıldız muamelesi kendisine yapılmış, eksiklerini gösterecek kimsesi olmamış. Ancak şimdi o öz güven son iki transferle yerlerde.. bu çocuğu rehabilite edebilirsek, ki bu çok zor, müthiş bir yetenek izleyecek dünya.. yetenekli Zeki ve hızlı.. Müşfik bir eğitici ve biraz sevgi gerek.. yani Fatih terim ve Galatasaray taraftarı.. inşallah başarırız.

NOT: destek olursak ve başarırsa Emre çok şey kazanır, başaramazsa da kaybımız yok; bu durumda bir altı ay destek olup kazanmaya çalışmaktan başka şansımız yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arkadaşın bir tane videosu vardı celta vigo kanalında.türkiye dönersem aklımda bir insan var onun takımına dönerim diyordu.beni keşfeden insan ve beni anlayan bir insan diyordu.o videoyu bulan arkadaş çıkarsa sevinirim hocamızın nasıl önemli bir insan olduğunu anlamak için.

Işıklar açık, sahne senin evlat göster bakalım kendini ;)

bugünki gibi fırsatları artık hayatı boyunca 2-3 defa bulur

bugün müthiş oynamalı

kariyerinin en önemli günlerinden biri

ilk 11'de başlaması kısmen doğru. ancak böyle kapanacak bir rakibe karşı jimmy'i orta da feghouli'yi ise sağ kanatta kullanarak başlamalıydık. golden sonra ki geriye yaslandığımız anlarda emre mor oyuna sonradan giren, taze kan olarak rol alsaydı bu maçta gayette galibiyetle ayrılırdık

çok kötü bir futbolcu maalesef.

o adam eksiltme yeteneğini böyle heba etmesi çok üzücü.

iyi oynadı.oyun bilgisini geliştirmiş.kaptırdığı topları belhanda' da yapıyor.fizik açıdan iyi bir seviye geldiğinde 90 dakika oynayacaktır.kötü oynadı diyen futboldan anlamıyordur.

Dün nerde oynadığını anlamadı feg ve marianoyla çarpıştı bile düşünün. Şu haliyle 11 başlaması hiç doğru değil. Taktiğe uyum konusunda 0 dı geliştirmediği zaman sürekli yedek bekler. Dün 45 dakika eksik oynattı hoca çıkardı takım futbol oynamaya başladı.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt