Yahu en azindan rakibi mesgul ediyor. 3 4 mac daha sans verilsin

Neyseki kiralık.sezon sonu geri postalanır.giren celtaya girdi

Dikine oynayan her herif sahada olmalı.Mor da bunlardan bir tanesi

hiç bir anlamı yok öyle oynamasının çünkü zerre faydası yok. hatta kalabalığa girip topu kaybederek takımın eksik yakalanmasına sebep oluyor.

kontra girişimlerinde koşmak yerine topu süren lemina'nın yüzüne bakması bile topçu olmayacağının kanıtı.

Mesele şans verip vermemek değil Emre takımla beraber oynama konusunda eksik. Kötü oynuyor mücadele etmiyor demek haksızlık olur ama hoca olsam ben de zor oynatırım. Takımdan ayrı takılıyor gibi. Yeterince pas da gelmiyor vermiyorlar boş bile olsa topu ağırlığı yok. Hani Terim adam eder deniyorduya tam aksine Terim in sistemsiz taktiksiz çorba futbolunda adam ilerleyeceğine geriliyor. Herkes kafasına göre takılıyor. 8 milyon euro verip bonservisi alınmaz bu haliyle takıma extra bişey katmadı bir silah güç değil

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hiç bir anlamı yok öyle oynamasının çünkü zerre faydası yok. hatta kalabalığa girip topu kaybederek takımın eksik yakalanmasına sebep oluyor.

kontra girişimlerinde koşmak yerine topu süren lemina'nın yüzüne bakması bile topçu olmayacağının kanıtı.

Farkındayım dediklerinin ama top ona geldi mi 2 hareketlenme oluyor.Takım o kadar yavaş ki şu olay gözüme hoş geliyor.

İkinci yarı biraz kıpırdadı ama yetmez güçlenmesi lazım bu fizikle olmaz

Onyekuru da beğenilmiyordu ilk başlarda. Oyuncu kazanmak istiyorsak oynatmalıyız. Feghouli şu haliyle bundan daha iyi olmazdı.

Ben Emre’yi seviyorum. Uğraşıyor, deniyor ve maçlara hareket katıyor. Şımarık hiç bir hareketini görmedim. Başarıya istekli bir oyuncu görüyorum sahada.

Bencil de değil, arkadaşlarına pas da atıyor.

Kendisiyle ilgili iki sıkıntım var.

1. Çalımlarını daha çok rakip ceza alanının hemen orada yapmalı. Orta sahanın ortasında kendisini yormasının anlamı yok. Orada bir adam geçse, üç adam daha karşısına çıkacak. Ceza alanı önünde ise öyle değil. Kısaca akıllanmalı.

2. Şut tekniği çok kötü. Her antrenman sonrası özel olarak yarım saat şut çalışması yapsa, kendini bir kaç aya bayağı geliştirir.

Onyekuru begenilmiyordu ama hiç değilse adam da son şut vardı. Arka direğe gidip pozisyona girebiliyordu. Emreden kat be kat hızlıydı.

Emrenin:

Pas/asist ve pas/gol oranı çok düşük.

terım adam bunu elınden telefonu falan almalı ama instagramdan cok karı kız kovalıyor :=) hocam bu ısı cözerrrr

Emre onyekurudan daha iyi dribling atıyor çalım atıyor ama onun dışında koca bir hiç.. Onyekuru en azından takım oyununa yakındı ve iyi bir bitiriciydi ayrıca positioningi cidden iyiydi.. Onyekuruyla kıyaslanamayacak kadar kötü maalesef.. Mecburiyetten şans veriyoruz ama bir cacık olacağını düşünmüyorum.. Bu kadar yetenekli olup da nasıl hiçbir varlık göstermezsin koca maçta aklım almıyor.. Bir adamın her tercihi mi yanlış olur

mor neden oynamıyor diyenler vardı şu an bile bu kadar tepki gördüyse oynasaydı bugün cenazesini kaldırıyor olurduk

en dinamik kadromuzla çıktık maça ve yine de kimse emre ve seri kadar hızlı değildi

Geri
Üst Alt