Pas atmayı öğrenmeli çok bireysel oynuyor. İkinci yarı biraz daha iyiydi. Soldan içeri girip şut çekmeli.

Sogdan once Sener sonra Mariano cok kacti ama cigunda pas vermedi,bu kadar bencil oynamamali

çok yetenekli ama nerde çalım yapıp, nerde pas atması gerektiğini halen öğrenebilmiş değil. sadece bunu bilse baya bir faydalı olacak takıma. birde her antreman sonrası son vuruş ve şut çalışması lazım. ama sanırım instada karı kovalamaktan vakit kalmıyor ekstra antremana

Emre 22 yasinda. Ama 18-19 yasinda futbolu birakmis. 22 yasinda tekrar baslamis. Emre'nin simdi bulundugu nokta 22 yasinda bir oyuncunun bulundugu nokta degil. Yunus gibi 18-19 yasinda bir oyuncunun bulundugu yerde. Emre'yi Onyekuru gibi yarim sezonda hazirlayamayiz. Ama zamanla bu takimin degismezi olur. Son yillarda kacirdigi egitimin saglanmasi lazim.

FT devam edecekse alinmasina gerek yok. FT oyuncu falan yetistiremez. Eger bir proje TD'si getirip yeniden yapilanmaya gideceksek alinmali.

Geldiğinde cok mutlu olmuştum. Yerli statude oynayan, genç ve cok yetenekli oldugu için. Dunku oyunu hayal kırıklığı oldu. Futbolunda ilerleme yok, gerilemiş. Futbolu ciddiye alır da, cok çok çalışırsa olur, yoksa paket ...

Böyle giderse 2 seneye 2. Lige gider. Hiç yetenek güzellemesi yapmayın lütfen, bombos oyuncu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatırım yapmaya değmez şu an için.

Cok iyi oynamadi kabul, ama oynamaya devam etmeli. Mac ritmi kazanmali. Su görüntüdeki anguttan her hali daha iyidir, en azindan sinir olmuyorum cocugu görünce.

iyi işler yaptı ama basketbol oynamadığını idrak etmesi gerekir.

en ufak engellemede oyunu bırakıp hakeme bakmamalı.

Oynasın oynasın da ben bu adamı eğitecek bir futbol aklı ve teknik ekip göremiyorum kenarda.

Emre 22 yasinda. Ama 18-19 yasinda futbolu birakmis. 22 yasinda tekrar baslamis. Emre'nin simdi bulundugu nokta 22 yasinda bir oyuncunun bulundugu nokta degil. Yunus gibi 18-19 yasinda bir oyuncunun bulundugu yerde. Emre'yi Onyekuru gibi yarim sezonda hazirlayamayiz. Ama zamanla bu takimin degismezi olur. Son yillarda kacirdigi egitimin saglanmasi lazim.

FT devam edecekse alinmasina gerek yok. FT oyuncu falan yetistiremez. Eger bir proje TD'si getirip yeniden yapilanmaya gideceksek alinmali.
O proje hocalarla hic bir halt edemedi emre.

Proje TD ile gelecek 5 sene max. 1 kere sampiyon olursun

Kaldi ki projelerin anasi dortmundda oynamis biri emre

kaldi ki fatih terim ozan kabak, semih kaya (11/12), emre colak gibi topculardan verim almaya basarmis biri. emreyi oynatmayarak hata yapiyor ama oyuncu yetistiremez sacmaligin daniskasidir.

ya surekli oynatilmali ya satin alip hollanda yahut portekiz takima kiralanmali

ben kötü olduğuna inanmıyorum.. Elinden geleni yapıyor. 2-3 senedir doğru düzgün maç yapamadı çocuk. Büyük bir özgüven ve maç eksiği olduğu açık.

Zaman zaman özel işler yapıyor, zaman zaman saçmalıyor. Ama biraz daha tolerans gösterilmeli. Ben böyle çabalamasının bile önemli olduğunu düşünüyorum. İkinci devre çok daha farklı işler yapabilir.

Hemen kestirip atmak büyük yanlış.

Yahu 3 4 mac daha sabredemiyorsunuz. Belhanda ve Fegh 10 macta 1 gol ve 1 asistle mi ne oynuyor ve su cocuk biraz ozguvenli olsa en az 2 gol atmisti. Tamam bazen pas vermeyince sinir ediyor ama hic olmazsa topu 1 saniyede kaybetmiyor. Valla 10 hafta boyunca neredeyse ilk rahat macimizi oynadik. Kotu oynadi dedigimiz Emre neredeyse 2 gol buluyordu ve Lemina'yi ceza sahasinin icinde topla iyi bulusturdu. 2. yari sezon belki daha iyisini buluruz ama suanda 1. yari sezon bitene kadar destek vermeliyiz. Mac aninda 5 6 tane yanlis kararini 3 4'e indirse bile yeter

Geri
Üst Alt