Aldirmasaydi kardeşim o halde. Dakika 80de oyuna sokup ne almak istiyor kafası kirik adamın teki zaten futbola kendini verse bugün bizde olmazdı. E üzerine kiralık zaten sen 80de oyunu kurtarıcı olarak sokuyorsun anlamadığım şey bu heriften umudun yoksa sokmsyacaksin kardeşim.
Yunuslar, babacanlar seriler kimseden verim alamıyoruz oturup sorunun başka yerde olduğu konusuna varmamiz gerekir. Bu sezon parlayan bir tane adam var o da zaten sezon başında beri çabalıyor uğraşıyor gerisi yok iste kazana bildiğimiz bir oyuncu yok. Gecen senenin en iyileri bu sene bom boklar

##Hemen bir portekizli hoca##

Çok büyük hayal kırıklığı. Bundan bir cacık olmaz. Postalanması lazım.

Hiç bi boka yaramıyor hemen poslatansın devir arası diğer kiralıklarla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al telefonu eline saldir orasını burasını açan kızlara bekleme takım otobüsünde başla mesajlara...

ilk geldiği günden beri söylüyorum halı saha topçusu ötesi yok zaman kaybı bunu parlatacağımıza alt yapıdan bir çocuğu oynatalım parlatalım daha iyi

Bu maça kadar bekleyelim görelim diyordum. Ama hiç bir halt olmaz bundan.
Celta Vigo'ya döner, kadro dışı kalır ve danimarka 2.liginde bir yerde oynar bedavaya.

Bunun sevdalıları bu akşam görmüştür artık herhalde bundan bir halt olmayacağını. Bunun yerine Atalay, Yunus oynasın ne kaybederiz.

Son şansını iyi kullanmasını bekliyordum. Yanılmışım. Bundan bir halt olmaz.

Gelmeden önce bu son.sansi burdada tutunamasa artik danimarkaya geri döner demistim, cok umutluydum cünkü bunu kendiside biliyor sandim ama malesef erken yasta futbolu birakacak bir oyuncu profilinde gözüküyor. Erken gelen söhret ve para kendisi icin iyi olmamis.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olacağına çok inanıyordum ama aldığı süreleri asla iyi kullanamadı.

Futbol 5-6 kişiyle oynanan bir oyun olsa iyi topçu aslında ama 22 kişiyle oynanan hali Emre'ye göre değil maalesef. :red:

Geri
Üst Alt