Beni 5 sene önce olduğu gibi yine yanıltmadı. Halı saha topçusu 1-2 yıl sonra adını kimse hatırlamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son şansını kullanamadın çocuk. halbuki ben onun yerinde olsam çok iyi değerlendirirdim. instada karıya kıza yürüyeceğine, bir tane hoca tutup eksik yanlarını geliştirse, sabah akşam idman sonrası çalışmalar yapsa bu halde olmazdı. malesef mantalite çok kötü, Fatih hocada eski Fatih hoca değilki bununla uğraşsın.

Bende çok umutluydum bundan. Ama herseferinde gamsız vurdumduymaz hali artık yetti. Son 15/20 dakika oyuna giriyorsun, mucadele et koş bari. Yok bundan bişey olmaz.

Açıkçası çok sert ve haksız tepkiler var. Emre Mor tabii ki eleştirilebilir. Eleştirilmeyi hakediyor da ama eleştirilerin ve yazılanların mantıklı olması lazım.

Ben Emre’nin sürekli oynaması gerek derken Emre Mor komple bir futbolcudur demiyorum. Takım oyununda eksikleri olduğu da aşikar. Ayrıca pas ve şut kalitesi de düşük. Topa vuruş tekniği de yanlış. Ama özel bir oyuncu. Adam geçmesi elit seviyede ve dünyada elit özellikleri olan oyuncu sayısı çok az. Bu nedenle bu oyunculara çok önem verilmeli ve gelişmeleri için her türlü ortam sağlanmalı. Biz bunu yapabiliyor muyuz asıl o sorulmalı. Sizce Emre Mor geldiğinden beri teknik heyet kaç tane özel antrenman yaptırdı Emre’ye? Asıl sorulması gereken soru bu. Bu adam hemen gelsin takımı çoştursun bizi şampiyonluğa taşısın diyorsak zaten baştan hata yapıyoruz. Baştan Emre’yi yok ediyoruz.

İşin gerçeği şu. Emre Mor genç bir oyuncu. Gelişmesi için devamlı olarak süre alması lazım. Bu 10 veya 15 dakika değil 45 veya 90 dakika olmalı. Bu kadroda da sürekli oynaması lazım. Babel Feghouli veya Adem yerine her türlü Emre’yi izlemeyi tercih ederim. Genç bir oyuncu. Çıkacak pozisyon hataları yapacak. Pas vermesi gerekirken şut çekecek. Şut çekmesi gerekirken pas verecek. Topu kaptırdığında bazen geri koşmayacak. Peki bunları düzeltmesi gereken, onu doğru işleyip yol göstermesi gereken kim? Fatih Terim, ekibi ve bütün Galatasaray camiası. Bu kadar basit.

Dortmund'da olmadi, Celta Vigo'da olmadi, su an ki goruntusune bakarsak bizde de olmayacak gibi.

Dortmund'da olmadi, Celta Vigo'da olmadi, su an ki goruntusune bakarsak bizde de olmayacak gibi.
Olmayak gibi degil
Olmadi
Bunda cok agir mental sorun var konsantre olamiyor
Takimda futbol oynayanlar bilir
Mesala gencligimde cok iyi topcuydum bazen deplasmanlarda felan konsantre olamiyordum aklim baska yerde oluyordu rezalet oynuyordum mental sorunlarini cözemedikce cacik olmaz bundan

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda herkes dört dörtlük oynuyormuş gibi şu çocuğa bundan olmaz demek resmen haksızlık.. Kaç maç 11 de oynadı bu çocuk ? 3 maç üst üste oynamadı.. Takım dökülüyor.. Hücum yapamıyor.. Bu kötü, Seri kötü, Lemina kötü, o kötü , bu çöp.. ''Takım komple kötü, hiç bir taktiği yok, disiplini sıfır..Bu takım idmanlarda ne yapıyor ? Pozisyon bulamıyor, atağa 2 kişi ile çıkıyor.. 3 pas yapamayan Galatasaray mı olur?'' demiyoruz.. 65 ten sonra oyuna giren çocuğa bundan olmaz diyoruz..

bunu biz oynatmadık ki doğru düzgün
herif zaten kafadan kontak bitmiş gitmiş anlarda çık maçı kurtar diyoruz. feguli fizik olarak sıkıntı çekiyor malum bunda ısrar etmemiz lazımdı
bi oynat bi oynatma bi oynat bi oynatma dengesiz adamı iyice bozuyoruz.
bunun olayı geçen sene ozanın penaltı yaptırıp durmasına benzer halde. o herifde oynuyordu fakat herkesin açığını kapatacam diye belli bi dk den sonra beyne oksijen gitmiyordu sonra penaltılar gelincede herkes ona patlıyordu

Adamı son dakikalarda kurtarıcı olarak oyuna sokup duruyoruz. Bırakın da oynasın bir 5 maç üst üste. Milli maçlarda girip rakiplerin içinden geçerken kendi takımında banko oynadığı için yapabiliyordu bunu.

umudum yok bu heriften ama ben olsam 1 rekat solda oynatirim bakarim napiyor orda

Acaba onde oldugumuz zaman

1574562397567.webp

o ne zaman yaw
bi de cabuk ama oyle aman aman hizli degil kisa mesafede iyi. ligde onde oldugumuz zmn normalde cogu hucumcumuzun is yapmasi lazim rakipler acik verince ama iste one gecmioz ki

Geri
Üst Alt