İlk 11 için yetersiz..Üst düzey takımlarda ilk 11 oynaması mümkün değil.
8 milyon çok para. 3 milyona veriyorlarsa hem yerli hem altermntif olarak kalmasında sakınca yok.

Şu kadroda muslere,lemina ve nzonzi dışında herkes değişebilir.
oynanan oyuna baktığımızda ve oyuncu performanslarına baktığımızda oyuna daha erken girmelidir.

Çok umutluydum ama bir cacık olmaz, Feghouli yerine maça girmesiyle Başakşehirin gol atması bir oldu herif ofansta etkisiz olduğu gibi hiçbir şekilde defansif meziyete sahip değil adamını bir kere tutmadı.

Her seferinde bu futbolcu müsveddesi oyuna girer girmez golü yememiz kesinlikle tesadüf değil. Sahada ofansif birşey yapmadığı gibi adamını bile kovalamıyor. Ancak intagramda karı kız kovalasın.

su adami ltf oyuna almayin. gitti nagatomonun yerine gecti ben kosamam sen ugras dedi 90 dk cani cikmis 40 yasindaki nagotomo da herife yetisemedi ztn sasirdi herif bu manyak niye benim yerime gecti diye.

Her maç acaba hızıyla, çevikliğiyle bir şey yaparmı diye düşünüyoruz ama yok. Tez elden kıçına tekmük basılmalı

Sokak futbolcusu halı saha topçusu ne derseniz deyin.bu adam profesyonel futbolcu değil

5dkde 3 gol 5 assist yapacak kalite yok maalesef

dar alanda orta açmaya basardi ama yetmedi

Forumda şu çocuk için kafa ütüleyen çokça isim vardı. Ama maalesef bu çocuk futbolu bilmiyor, bu saatten sonra da hele de Türkiye'de bu kafa yapısıyla öğrenemez. Küçük takımlarda iş görür anca.

Çok umutluydum ama inanılmaz bi eksiklik var ..

Emre'nin yeri katar..çin gibi ligler.. başka bir yerde mümkün değil top oynayamaz

500 dakikada bile 1 gol atamaz.yeterince izledik bu zibidiyi.zaten 45 dk da ne olduğunu dikkatli izleyen anlar

ne yeterince izlemesi

kicini kaldirmayan veteranlar bunun yerine tercih edildi hep

dogru duzgun oynatilmadi ki ne oldugunu bilelim

5dkda hattrick yapmaliydi ama katiliyorum

Bu pislik yüzünden yedik golü, acın iyi izleyin. Adamin önünü boşaltıp kanata kaçıyor. 2 seneye futbolu bırakır bu beyinsiz. Leş herif.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt