ne yeterince izlemesi

kicini kaldirmayan veteranlar bunun yerine tercih edildi hep

dogru duzgun oynatilmadi ki ne oldugunu bilelim
Gayette oynatıldı daha ne bekliyorsun her maç ilk 11 oynamasını mı.oynadığı sürelerde okadar leş oğlu leşti ki ben olsam kadroya bile almazdım

Çocuk cenabetmidir nedir oyuna her girdiğinde golü yiyip puanları kaybediyoruz.

Bu çocuktan olmaz, cidden hiç kafa yok. Fiziksel olarsk da çok geriye gitmiş.

kanatta bile icine eden bu herif, merkezde ne ariyor

Lan adamin onunu niye aciyosun gecsin diye. Bi adim geri ziplayacagina ileri ziplasan mac bitmisti abv senin ya git kari kiza yazmaya baska ulkede devam et

Futbolcu mutbolcu olmaz bundan. Anlamadığım nokta dortmund gibi bir takım bunun nesine 10 milyon euro verdi. Koskoca dortmund milli maçta attığı iki driplinge bakarak mı aldı bunu...

Girilebilecek büyük bir riskti Emre Mor öyle bir potansiyeli var ki topu ayağına aldığı zaman hala ümitleniyorum bir şeyler yapacak diyorum ama o kadar boş bir futbolcu ki eleştirecek kadar bir performans bile koyamıyor ortaya

brüjlü herif 3 metreden auta attığında oyunda mıydı merak ettim

Gelmeden once dedik, futbolu bi futbol gibi izlemediniz. Hep Romantik baktiniz... Terim adam.eder Filan diye diye bu haldeyiz.

Futbol da ya tutarsa ancak 18 yasindaki oyuncular yapilir ve takımı bu roulette uzerine kurmaz

daha 2. maçından beri belliydi sürekli dediğim gibi bu çocuk anca sirklerde 2 3 top sektirecek kapasitededir.Bundan hiç birşey olmaz sene sonu sektirip gitsin hatta mümkünse devre arası

Geri
Üst Alt