#99 Fatih Öztürk

Kasımpaşa maçında yediği golü her kaleci yerdi. Top Yusuf'un önünde sekti, olacağından daha çok havalandı, alakasız bir yere gitti filan. Kasımpaşa'dan yediği 1 golü çıkartamayan ''takım''dan bahsedelim önce Fatih'e gelene kadar.
Bence iyi bi kaleci o golü yemez Armut gibi tepesinin üstünden geciyo 10 cm zıplıyamadı bile ayagında külce var heralde

Bence iyi bi kaleci o golü yemez Armut gibi tepesinin üstünden geciyo 10 cm zıplıyamadı bile ayagında külce var heralde

Fatih iyi kaleci değil, orta düzey kaleci. O yüzden o kadar rahat vurdurulan top bir de olması gerektiğinden bile iyi şekilde kaleyi buluyorsa Fatih'in içeri almasına da şaşırmamak lazım.

Simdiye kadar alinan maglubiyetlerde Fatih'in %1 payi bile yok. 4-5 milyon euro para alan karakter noksanlari aldiklari ücretin %10u kadar top oynamazken Fatih 4 milyon liralik kaleci gibi oynuyor, normal yani bu performans. Elestirmem.

Simdiye kadar alinan maglubiyetlerde Fatih'in %1 payi bile yok. 4-5 milyon euro para alan karakter noksanlari aldiklari ücretin %10u kadar top oynamazken Fatih 4 milyon liralik kaleci gibi oynuyor, normal yani bu performans. Elestirmem.

Glasgow maçında uzaydan gelen topa ben bile çıkardım. Komik bir kaleci ama dediğin gibi takımın geri kalanı içinde günah keçisi edilebilecek son adamlardan birisi.

rangers maçında %38 kasımpaşa maçında %28 bu kardeşimiz yüzünden gitti daha niceleri gidicek

Paşa maçının ilk dakikalarinda bir pozisyon var;

Paşa sol kanattan geliyor.
Paşalı oyuncu, korner çizgisine paralel şekilde Fatih'in üstüne doğru şut çekiyor ve fatih topu çeliyor ama nereye?

Tabiki; penaltı çizgisine doğru gelen rakibinin önüne çeliyor.
Neyse ki ordan gelen oyuncu beceriksizdi de golü atamadı.
Muslera bu tarz topları kesinlikle ceza sahası içine çelmez.
Genelde dışarı doğru çelerdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Hucumumuz okadar kotuki kalecilik birsey yok bence.

Muslera gelene kadar idare edecegiz. Okan kovasindan iyidir. Yan toplari sikintili ama yapilan ortadan gol yiyen okan kovasi var.

Yani beterin beteri var siz fatihe sukredin

Kasımpaşa maçında yediği golü her kaleci yerdi. Top Yusuf'un önünde sekti, olacağından daha çok havalandı, alakasız bir yere gitti filan. Kasımpaşa'dan yediği 1 golü çıkartamayan ''takım''dan bahsedelim önce Fatih'e gelene kadar.
Haklısın Renktaş zor bir toptu ama yanlış yerde duruyordu çok öne açılmıştı.

Tabi senin dediğin gibi oraya gelene kadar bir ton şey var.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Yan toplarda gercekten berbat. Adam cizgide mihlantis varmis gibi orda kaliyor.

Ve defansin arkasina atilan topa cikarkende baya korkutuyor beni. Simdiye kadar sanki hep 1-2 adim gec kaliyor gibi geliyor bana.

Kalenin ortasına gelen topu da bir zahmet tut be bilader

Bence kaleye cok yakin durdun frikikte. Korner direginin orada falan bekleseydin sanki.

Aptal aptal herifleri Galatasaray'a layik görenlerin sucudur bu.

Sportif Cümleler: Karpuz Kan

adam kalede durmayı bilmiyor daha. 1 adım daha atsa kale hizasından çıkcaktı. herif bombos vurdu şaka gibi

Muslera ile sözleşme uzatırsak yıllık 2 m. dan fazla vermemeliyiz.

Yetersizin yetersizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt