#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

"Wizard Of Hell"

Galatasaray'ın yüzünü taşıyor gibi o denli güzel...

ahir ömrümde galatasaray'da izlediğim, hagi ile birlikte en iyi iki oyuncudan birisi. galatasaray'a gelen en beyefendi futbolcudur ayrıca hatırladığım kadarıyla.kurban olduğum.

taraftarın gönlüne girebilen ender futbolculardan.belli ki yaptığı işi ciddiye alıyor, saygı duyuyor.inanılmaz içten ve samimi geliyor hareketleri bana..oyuna ve arkadaşlarına hakimiyeti ise ayrı bir vasfı.sağa sola bakınıyor, 3 pas sonrasını düşünüyor ve en önemlisi zeki ve çevik olmasının yanı sıra ahlaklı bir adam..

gerek ailesiyle gerekse saha içindeki davranışlarıyla çevresine asalet saçan futbolcu.

gerek saha içindeki hareketleri gerekse dışarıdaki yaşamıyla yanlı yansız herkesin sempatisini kazanmış galatasarayın avusturalyalı oyuncusu..

yeri geldiğinde takımdaki türk oyunculardan daha fazla galatasaraya sahip çıkması da cabası

vedat okyar'ın deyimiyle: güzel insan

futbolun bir üniversitesi olsaydı bu adam tartışmasız rektörü olurdu.

bugüne kadar almış olduğum onca galatasaray forması içinde, forma arkasına adını yazmış olduğum tek futbolcu.

aşağı yukarı 30.000 ( yazıyla otuz bin) insana aynı anda boney m'den daddy cool şarkısını söyletebilecek çok az insandan biri.üstelik bu 30.000'in nereden baksan 27-28 bini erkek.futbolu falan bir kenara koydum, kendisine duyulan saygı insanları ne hale koyuyor. yakışır diyelim, kendisi için bir kez daha;

she’s crazy like a fool

what about it daddy cool

i’m crazy like a fool

what about it daddy cooool

"Wizard Of Hell"

Çok fazla top kaybı ve pas hatasını çok kısa sürede yaptı. İkinci yarıda sahamıza gömülmemizin bir sebebi de buydu. Özellikle ikinci gole kadar her topu kaybetti. Topal ın pas hataları da eklenince hakan baltanın arasına sayısız kaçırdılar serdar ı. Serdar değilde tello olsaydı 2 tane sallardı. Arda milli maç yorgunu anladık da kewell ın bu performansını anlayamadım. Geçen maçlarda da 90 dakika oynamadı zaten. Sezona oldukça iyi başlamış gibiydi o gereksiz top kayıplarını yapmıyor diye düşünürken bu maç yanılttı beni. Şimdi top kaybetmek var top kaybetmek var, keita gibi dribling yapmaya çalışırsın kaybedersin, tamam. Arda gibi 3 kişinin arasına girersin çıksan gol pozisyonu, çıkamazsın, tamam. Ama ayağındaki topu vermemelisin en azından. Asistinde de klasını konuşturdu. Ben vurmasını beklerdim açıkçası çakabilirdi zira öyle golleri vardı eskiden.

Çok fazla top kaybı ve pas hatasını çok kısa sürede yaptı. İkinci yarıda sahamıza gömülmemizin bir sebebi de buydu. Özellikle ikinci gole kadar her topu kaybetti. Topal ın pas hataları da eklenince hakan baltanın arasına sayısız kaçırdılar serdar ı. Serdar değilde tello olsaydı 2 tane sallardı. Arda milli maç yorgunu anladık da kewell ın bu performansını anlayamadım. Geçen maçlarda da 90 dakika oynamadı zaten. Sezona oldukça iyi başlamış gibiydi o gereksiz top kayıplarını yapmıyor diye düşünürken bu maç yanılttı beni. Şimdi top kaybetmek var top kaybetmek var, keita gibi dribling yapmaya çalışırsın kaybedersin, tamam. Arda gibi 3 kişinin arasına girersin çıksan gol pozisyonu, çıkamazsın, tamam. Ama ayağındaki topu vermemelisin en azından. Asistinde de klasını konuşturdu. Ben vurmasını beklerdim açıkçası çakabilirdi zira öyle golleri vardı eskiden.

Haklisin yine renktas:D

Ne diyim:D

Çok kötüydün Kewell. Bütün maç kulaklarını çınlattık; kusura bakma.

sahada herkes kötüydü orta saha hiç yoktu kewell a yüklemeyelim .

Arkadaslar.

Køtu bir dønem geciriyoruz.

Bknz: 3 golden fazla atamiyoruz :D:D:D:D:D:D

fiziksel açıdan ya hazır değil yada yaşı bazı şeylere mani oluyor

Seneye gitmeli fizik kondüsyonu ve devamlılığı çok az seneye dahada bitik olur.Kewell yuhlanmaya layık bir oyuncu olmaz.Ondan sezon sonu gitmeli.Genç yırtıcı zenci bir kanat alırız .Keita tarzında.

jubilesini insAllah bizimle yapacak.

Muthis bir profesyonel

O kadar da kötü değildi.Hatta bence baya olumlu işler yaptı.

Seneye gitmeli fizik kondüsyonu ve devamlılığı çok az seneye dahada bitik olur.Kewell yuhlanmaya layık bir oyuncu olmaz.Ondan sezon sonu gitmeli.Genç yırtıcı zenci bir kanat alırız .Keita tarzında.

Hagiyi,hasan sasi dusundukce sasirmam kewelli da yuhalarlar,franki da..ne de olsa 2 tur skor taraftari var,

biri bunu itiraf edenler,biri oyle degilim deyip oyle olanlar.kewell'i hak ediyormuyuz bazen bunu dusunuyorum..

fiziksel açıdan ya hazır değil yada yaşı bazı şeylere mani oluyor

Yasiyla ne alakasi var,2 mactir 90 dakka oynuyor,takim olarak bjk macinda da cok cok iyi oynamadik,

dun de,buna ragmen kazanmasini biliyoruz,kewell'in 40 dakka sonra yorulmamasini da rijkaard'a bagliyorum..

Yaşına ve fiziğine laf edebilenlere şaşırıyorum, daha 31 yaşında, rahatlıkla 4 sene de daha üst düzeyde top oynar. Beklenti Leedste oynadığı zamanki hızlı, çabuk Kewell ise boşuna beklersiniz, tabiki 20 yaşındaki hali ile bir olmayacaktır ama o zamana göre olan artıları kesinlikle daha fazladır, en azından takıma katkısı çok daha büyüktür. Yaşıyla birlikte futbolu da büyüdü ama anlamış değilim eleştiren arkadaşların ne istediğini, 3 dakkada bir kanattan yardırıp, 10 kişi çalımlayacak değil, yapmasına da gerek yok zaten her maç katkısı var adamın skora.

hala istenilen düzeyde değil:o böle giderse yedek kulübeye mahkum kalır:(

Kewellin bu takimda alternatifi yoktur,Kewell oldugu surece Kewell oynar,oynamali,gerisi hikayedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt