#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Haklı çıkmaya başladım arkadaşlar Kewell fizik gücü olarak çok kötü durumda,dk 80'de oyuna girse eli belinde top bekliyor hiç pres yapıp top kaptığını görmedim anca yalancı koşular gölge presleri ben Kewell'ı bu sene zayıf halkamız olarak görüyorum yaptıklarına minnettarım ama gerçekten daha etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var.

ee yaş 32 oldu deyince kızıyorlar bana:rolleyes:

Haklı çıkmaya başladım arkadaşlar Kewell fizik gücü olarak çok kötü durumda,dk 80'de oyuna girse eli belinde top bekliyor hiç pres yapıp top kaptığını görmedim anca yalancı koşular gölge presleri ben Kewell'ı bu sene zayıf halkamız olarak görüyorum yaptıklarına minnettarım ama gerçekten daha etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Üzülerek söylüyorum ama Rıjkaard Kewell'ın sözleşmesini büyük ihtimalle uzatılmasını istemeyecek.

Giggs 35 Kewell'dan 2 kat fazla istekli oynuyor.

Ben onun yerine Fransa'dan bir sol açık bekliyorum tutacağı kesin ve zenci olsun mümkünse.

Lyon'dan alırsak iyi olur.Oradan aldığımız oyunculardan maximum verim alıyoruz.Zaten bir takım hiç transfer bilmiyor olsa gitsin Lyon ve Porto'da tutunamayan oyuncuları alsın.Porto'da tutunamayan Luis Fabiano için Milan 20mllik teklif yaptı.Diego 30a Juve'ye gitti.Biraz dikkat yeterli.

Lyon'dan alırsak iyi olur.Oradan aldığımız oyunculardan maximum verim alıyoruz.Zaten bir takım hiç transfer bilmiyor olsa gitsin Lyon ve Porto'da tutunamayan oyuncuları alsın.Porto'da tutunamayan Luis Fabiano için Milan 20mllik teklif yaptı.Diego 30a Juve'ye gitti.Biraz dikkat yeterli.

G.Saray Fransız Ekolü madem Ribery,Keita,Mondragon,Perez hepsi cuk!

Fred'i alabilseydik keşke ülkesine dönmüş,şuanda isim veremicem ama özet görüntüleri 1 kere izlesem topçular belli ediyor kendini elbet bir sağ bek ve sol açık Fransa'dan olmalı Tsl fizik gücü fena oyuncularla dolu oldukça sert,dinsizin hakkından Fransız gelir :D

Bırakın Kewell'ı falan.

Bu alemin en büyük futbolcusu ; Selçuk Şahin. :o

Bende eleştiriyorum her oyuncu eleştirilir,hakaret boyutuna varmadan,hala ceza gelmemesi entresan.

Sen,okan aynı yolun yolcususunuz:)Ühühühhü ağla şikayet et belki ceza gelir!:)

Baros un başını yemeye çalıştınız forumda yedirtmedi bu taraftar size Baros u. Sıra Kewell a geldi iyi gün taraftarı sizi!!

Okan dan da ''Kewell gibi sprinter değil Merkez sol açık oyuncusu gerekli'' adında bir topic bekliyorum::D

İyi günle alakası yok kewell geldiğinden beri fizik olarak kötü sürekli 11 ve 90 dakikayı çıkartacak adam değil..Kaldıki bu sene hiç bir iyi maçını hatırlamıyorum..

Oraya keita kalitesinde bir adam gelse fena mı olur..Ardada orda oynar ama ortada daha verimli olur..Bize sola Gu?johnsen gibi bir adam lazım..

Baros un başını yemeye çalıştınız forumda yedirtmedi bu taraftar size Baros u. Sıra Kewell a geldi iyi gün taraftarı sizi!!

Okan dan da ''Kewell gibi sprinter değil Merkez sol açık oyuncusu gerekli'' adında bir topic bekliyorum::D

Sinan ne bir yolda gidiyor , ne yolcu .

Onun bu forumda yaptıklarını , katkılarını bilen biliyor.

;)

Okan ise zaten geleceğin Admim'i :asd:

Ben zaten Fatih Kurtun adam gibi bir mesajını görmedim

Tek yaptığı kendisiyle ters düşen bir düşünce varsa ve haksızsa insanlarla dalga geçerek konuyu başka yöne çekmek

Taktik güzel

Ben zaten Fatih Kurtun adam gibi bir mesajını görmedim

Tek yaptığı kendisiyle ters düşen bir düşünce varsa ve haksızsa insanlarla dalga geçerek konuyu başka yöne çekmek

Taktik güzel

Konudan uzaklaşmayalım , olayı bireysel tartışmaya dökmeyelim arkadaşlar ;)

Kişisel yorumum ; İster beğenirler , ister beğenmezler. Hakarete varmadıkça istediklerini derler .

Adamlar beğenmiyorsa performansını niye bu kadar sorun oluyor ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt