#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

EFFFF-SAAAAA-NEEE !!!

The WİZARD of OZ !

İyi ki burdasın,

Uzun süreler kalırsın inşallah !

Yine attın be Kewell.Galatasaray'a bugüne kadar gelen efsane futbolculardan birisin.Hemde senin gibi bir dünya yıldızını bonservis bedeli ödemeden aldık.Takır takır oynuyorsun.Helal olsun.

Bugün çok iyi bir oyun ortaya koydu,attığı gol klasına yakıştı,mücadelesi çok çok iyiydi,fizik durumu sevinç yaratıyor gerçekten.

adam artik 90 dakika oynayabiliyor, uzun süredir bu kadar üst üste mac yapmamistir bu sene Kewellin senesi! Degeride artacaktir

Cidden durgundu bir ara ama son 4-5 maçtır fırtına gibi esiyor Harry!

Valla AliSamiyen'de dev bir pankart hazırlamalı ultraslan kalması için herşeyi yapmalıyız

Harry hiçbir yere gitmez o aradığı ortamı burada buldu,ve demeci çok ilginç burada ki baskı çok hafif diyor,İngiltere'de çok daha büyük baskı var diyor bu diğer yabancılara bir eleştiri aslında diğer takımlarda olsun,aslında Türkiye'de tribün ve medya baskısı ilk 3'e girer Dünya'da ama Harry gayet memnun.

Dün çok diri gördüm. Sezon başındaki bitik görüntüsünü atıyor yavaş yavaş.

Artık Kewell için tek kelime kullanmalıyız...

PROFOSÖR

HARRY KEWELL.bu adam belki 3-4 yaş genç olup bahsedilen rahatsızlığı olmasa yeni bir hagimiz olabilirdi.

Efsane adam gollere devam, yerine Keita gibi sol kanat oyuncusu istediler güldük Kewell, tempon düşük dediler istatistiklerini gösterdik. Bırakma bizi büyücü, at şu imzayı, üzme bizi.

9892285dinamo0gs3.jpg

Sezon başında temposu ve kondüsyonu kötüydü. Maçlarda da iyi oynamıyordu, çok top kaybediyordu. Herkes de bunu yazdı. Bu kadar abartılacak bir durum yok.

Adamim benim bee.

Bu Kewell'a bayiliyorum ya. Adam tam bir profesyonel. Dun cakti yine zaten, masallah.

Kewell ve Baros bu sene sonu hic bir yere gitmeyecek.

Seneye Sampiyonlar Liginde kendilerine inanmayanlara hep yazacaklar:D

Keita'da yazar baslamisken:D

Ya bi aktivite yapmamız lazım bu adam gitmesin ya maçlarda pankart felan açalım bişeyler yapalım yönetime mesaj iletelim yani bu adam giderse çok üzülürüm gerçekten......

Herkesin dilinde gidecek gidecek,gitmek isteyene dur diyemeyiz!

Ya bi aktivite yapmamız lazım bu adam gitmesin ya maçlarda pankart felan açalım bişeyler yapalım yönetime mesaj iletelim yani bu adam giderse çok üzülürüm gerçekten......

katılıyorum kewell a özel bir pankart açılsa güzel olur :) tabi sonra diger futbolcularımızada hazırlanır ama öncelik kewell da olmalıdır diye düşünüyorum:D

Adamın topu kontrol edişi ve vuruşu bile ne kadar usta olduğunu gösteriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt