#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

kewell cok usta cok buyuk topcu yahu,yine ispatladi valla,ona dil uzatanin dili kesile !

Çok çalışıyor ama fazla gol kaçırıyor.

Hayatımda gördüğüm en klas gol vuruşlarından birisiydi sayılmayan goldeki.. Kendi kalesine attı zannetim adam.. Nası uzattı ayağını ordan anlamadım... Elanoyla olan gol sevinci mükemmeldi.. Kaç yıl geçerse geçsin kim gelirse gelsin, kim ne derse desin ; O Galatasarayımıza (Hatta benim gözümde tüm dünya futboluna) gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olarak kalacak..

Taraftarın beğendiği futbolcu ama abartmaya gerek yok

Nasıl bir gol vuruşu yaptın be insafsız.:) Sırf Kewell'ın o vuruşu için verilirdi o gol.

Baros'da kaçırıyordu 5 tane pozisyona girer ama 1 tanesini atardı örnek Pao maçı.

Yahu bizim milletimiz nankör. Güiza'ya hiç bakmıyorlar herhalde. Onu da geçtim dünya da her bulduğunu atan kaç forvet var?

Yeri geliyor Barca pozisyon bulamıyor bazı maçlarda. Yeri geliyor İbra tonla gol kaçırıyor. Birini atıp kazandırıyor. Yani ne beklediğimizi bilmiyoruz biz futbolcularımızdan. Gol elbet kaçar. İyi futbol ve mücadele önemli olan detay. Kewell kaçırsın, yeter ki kalsın bizde. Canı sağolsun O'nun.:)

Elano ile birlikte ki gol sevincini youtube dışında izleyebileceğimiz bir video var mı arkadaşlar?

Güiza iyi forvet belki tuhaf gelecek ama bence iyi forvet

Gönderilmeli.

Birkaç maç kötü oynayınca bu tür yorumlar gelecek, şimdiden okuyanları alıştırayım dedim.

Beni ters köse yaptın büyücü laflarımı yedirttigin icin sana cok tesekkür ediyorum:2_thumbs_up_-_anima

(kewell forvet oynıyamaz demiştim sebepleriyle beraber ama muthiş oynuyor masallah)

Efsane. . Sayılmayan golündeki vuruşu tam usta işiydi. Hep bizimle kal Kewell !

watch

:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt