#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Ne yani, aklıma kötü bir ihtimal daha geliyor. Bu sakatlıktan sonra Kewell gönderilebilir mi?

Kewell gidicek büyük ihtimal

Çok kötü oldu bu tamda en formda döneminde:( dos santos şart oldu artık...

Bu sağlık ekibinin ... Ulan iyileşmemiş adamı ne idmana çıkartıyonuz beee!!!

Sağlık kurulu defolsun gitsiiiiin

Bugün NTVspor'un bir haberinde Serkan Çalık ve Alpaslan Erdem' de Galatasaray'ın sağlık ekibindeki problemlerden bahsetmiş. Geçen seneki durum ortada zaten. Bence sağlık ekibi tekrar gözden geçirilmeli...:mad:

Kewell imzalar bu sakatlıkla beraber ama bu Sağlık Kurulu defolmadığı takdirde biz bu kadronun hayrını göremicez her zaman sakatımız var ya

Hemen Kewellı gönderdiniz gitmez yönetim bırakmaz arkadaş

Bugün NTVspor'un bir haberinde Serkan Çalık ve Alpaslan Erdem' de Galatasaray'ın sağlık ekibindeki problemlerden bahsetmiş. Geçen seneki durum ortada zaten. Bence sağlık ekibi tekrar gözden geçirilmeli...:mad:

Daha ne gözden geçircez ya. Bilerek ya da bilmeyerek resmen sabote ediyo sağlık kurulu bizi. En cahil en berbat doktorlar var galiba YUHH

Sen git rijkaardı neeskensi getir jo'yu kewellı keitayı elanoyu barosu getir sağlık kurulun rezil insanlardan oluşsun! Şaka gibi!

Bu sakatlığı bana kimse açıklayamaz. Sakat adamı idmana çıkarıyorlar yaa

Bence tam tersi.Neill da geldiğine göre Kewell sözleşme uzatabilir.Çünkü Neill ile çok yakın arkadaş.

2 ay yokmuş, 2 ay sonra mart sonu gibi geliyor hadi nisan başı olsun...

o zamanda zor tekrar form tutması vs vs...

bana göre sezon sonu gibici kewell...

Sözleşmesini dondursunlar. Dos Santos geliyor madem, en mantıklısı bu olurdu. Böylece bir orta saha da alabiliriz. Zaten Uefa'ya bildirilecek listede şu an için 2 kontenjan var sadece. Neill + Dos Santos + Orta Saha.

çok kötü oldu ya bu sakatlık hem kewel hem baros dan 2 ay yararlanamayacagız.

zaten biz son 3-4 yıldır rakiple falan değil sakatlıklarla ve sağlık ekibiyle savaşıyoruz! şusakatlıklar olmasa geçen sene de uefada ilerlerdik daha...stopersiz tur atlıyoduk kıl payı kaçırdık

Yapma bunu, yapma bunu.!

kesingalba' Alıntı:
acikcasi ben, liverpool'da yasadigi kotu tecrubelerden sonra kendini tamamen galatasaray saglik ekibinin ellerine biraktigini dusunmuyorum kewell'in.

ayrica kewell turkiye'de ozel fizyoterapistiyle beraber bulunuyor. hatta transferindeki en onemli sartlardan biri kendi fizyoterapistini yaninda getirmesiydi hatirlarsaniz.

(bkz: les gelis)

cok ciddi sakatliklar gecirip, zamaninda kariyeri bitme noktasina gelen harry kewell kadar tecrubeli bir futbolcunun, onumuzdeki dunya kupasini da goze alarak daha temkinli davrandigini dusunuyorum bu konuda.

diger sabikalar icin birsey diyemeyecegim, fakat kewell konusunda galatasaray saglik ekibi'nin bir kabahatinin olmasi bana pek mantikli gelmiyor.

yahu ne 2 ayı . sanki ayağı kırıldı........

sinirlendim şimdi nasıl bir sakatlık anlamıyorum yaa ne iş yapar bu doktorlar bu kadar uzun olurmu ya neredeyse barosla birlikte anca dönerler....

offfffffffff. tüm dengeler gene darmadağın olacak.....kewell ve baros kilitti şimdi 2side yok..

Pffffffffffffffffffffffff, umarim cabuk iylesir.

Başka bir takımda olsa 2 haftaya iyileşirdi bizde olunca 2 aya çıkıyor.Ama o sağlık ekibini bulacam oğlum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt