#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Tamam Kewell o kadar kosmaz falan ama ilerde olmasi bile pozisyona girmemiz, topu orada tutmamiz demek. Adam nerede duracagini, topa nasil vuracagini bilen ender adamlardan. Bir forrvet oynadi adam, Baros'u Nonda'yi aratmadi. Defansa koyduk orda da oynadi. Simdi ona diyelim 2.5 vermemek icin Caner'in bonservisine 4 milyon euro mu verecegiz? Boyle bir adam bizim icin nimettir. Kosmamasini, arkasindaki beki yalniz birakmasini falan ben de elestiriyorum ama tecrubesiydi, zekasiydi falan daha iyisini bulamayiz.

32 yaşında,kronik hastalığı (otoimmün hepatit) nedeniyle sürekli yüksek doz steroid kullanmak zorunda olan (izne bağlı kullanıyor,başka futbolcu habersiz kullanırsa doping cezası alır),ağır sakatlık geçirmiş (sezon bitiyor daha dönecek,bunu öngördüğüm için devre arasında nonda değil kewell gitmeli demiştim),sözleşme yenilemeye yanaşmayan adamla;22 yaşında,jenerasyonunun en yetenekli yerli birkaç oyuncusundan biri olan,solaçık,sol iç,sol bek te katkı sağlayacak,sattığında verdiğin bonservis ücretini fazlasıyla geri alabileceğin caneri kıyaslamak ha?!...uygun şartlarda,sağlık-sakatlık durumu da elverecekse kewell yine kalabilir,bu beni üzmez,severim kendisini ama caner nasıl bu kadar kolay gözden çıkarılır insaf derim...caneri beğenmeyipte çağlar alınsın diyen bile var ki sözün bittiği yerdir...

Kewell'ın takımda kalması için Caner'in yollanması gerekmiyor. Caner bizim sol bekimiz olacak bundan sonra. Tek eksiği fandımentıl. Bu özelliği kapabileceği tek oyuncumuzda Kewell.

Kewell inşallah kalır.

Bu takımda tartışılacak son adamdır.+2 ve ilk 11 için bulunmaz oyuncu.Sakatlığının sebebide kendisi değil GS lı ve kendi fizyoterapistidir.Sakatlığı tam geçmeden idmana başlattılar ve 3.günüde iflas etti.

Takımdaki en kaliteli oyuncumuz olduğunu attığı goller ve yokluğundaki takım performansıyla gösterdi.

Geçen sene bizi A.Kupasında sırtlayan adamdır ayrıca kendileri.

kewell ikinci yarida takimda olsaydi belki su an 3 4 puan fazlamiz olurdu

yok dostum olmayacak duaya amin deme...

kewell gol atar iyi pozisyona girer ama takımı 1 kişi eksik oynatır ,ilk yarı pnun yüzünden hakan balta paspasa döndü...rakibin üstüne falan gidip adam gecemez, kewell futbol bilgisine güvenir iyi pozisyon alır,iyi vuruşları vardır ama o kadar keza vucudu onu kaldırmıyor,kaldırmadığı gibi bizim en büyük sorunumuz olan temposuzluk ,duran futbol oynama derdimize artı 1 olarak katkıda bulunuyor..

caner konusunu tartışmaya gerek yok ama dünya futbolunda artık tek yönlü oyuncuların iyi takımlarda yeri yok , biraz hucum biraz defans vede illaki tempo fiziksel aktivite şart .. bu koşullar altında bakınca ne gio nede kewell canerin alternatifi bile olamazlar ama neylersin bizi 2-3 yıldan beri bir yıldız heyacanı sardıki ,nereye gittiğimizin farkında bile değiliz onca harcanan para rağmen...

ilk yarıda kaç maçı izledin bilmiyorum ama,kewell takımı 1 kişi falan eksik oynatmaz köşe yazarlarının saçmalıklarına bakma,deli gibi koşmaz da hücumda çok etkilidir,top rakibe geçtiği zamanda paşa paşa topun arkasında pozisyonunu alır,hakan balta yı 2 ye 1 falan bırakmadı hiç,yeri geldiğinde rakip bek ile geri gelir,hakan ın paspas olması onunla alakalı keza aşırı formsuz bu sene

bu vefa vefa diye konuşanları anlamıyorum ben arkadaş. hayır kewell ı ben de seviyorum, adam çok kalite topçu, dünyanın gördüğü en iyi kanat oyuncularından biri, skora direk etki ediyor, katkıları ortada vs. bunları tartışmıyorum. yaptığı işe de saygılı adam, oynadığı kulübe en iyi şekilde katkı vermeye çalışır. ama Kewell zamanında, yetişdiği, onu Kewell yapan Leeds United ı, Liverpool için satmış bir adam sonuçta. ya siz neyin vefasından bahsediyosunuz. diyelim sene sonunda kulüp sözleşme yapmak istedi ama kewell uzatmadı ve gitti. o zaman bu platonik kewell aşıkları görücek vefa neymiş.

Hayatinin sonuna kadar Leeds'de kalicak degildi ya

news-graphics-2007-_445048a.jpg

Goturun bu Tamer'i :D

Kapa o pangooooo

hiç birisi yönetim başarısı değildir ama onların başarısı bu kadar pahalı transferlere finansman bulmalarıdır... futbolcular üzerinde artık tartışmayı gerek görmüyorum keza bu transfer başarıları olsalar türkiye ligi gibi son derece istikrarsız ,sistemsiz bir ligde bir şeyler başarabilirlerdi ama 2 yıldan beri fiyasko...

Baros gol kralı oldu,Kewell sakatlanana kadar ligin en formda oyuncularından biriydi.Keita ülkedeki en iyi kanat oyuncusu.Neill geldiğinden beri hatasız oynuyor.Jo ve Dos Santos kiralık geldiler,çok çok az para harcandı.Verim alınırsa son haftalarda onlarda kalabilir ki bence Santos'un kalması istenecek.Bu kadar olumsuz bakılmaz.Bu adamlar emek verdiler, bunları yok saymak çok çok yanlış.

Biz bu adamlar sayesinde geçen sene çok iyi yerlere geldik UEFA'da. Lig de çok iyi maçlar çıkarttık. Beşiktaş maçını hatırlayın mesela. Lincoln ile Baros'un paslaşmasını. Kewell'ın mücadelesini. Örümcekleri köşeden temizlemesini.

Ondan önce ofsayttan attığımız gol ile zar zor Panionus mudur nedir onları yenebiliyorduk. Baros'un kaçırdığı bir penaltı bütün ligi bitirdi bizim için. Bülent Korkmaz'ın Hamburg maçında yaptığı saçmalıklar ile bütün bir sezonu batırdık. Bu sene Kewell olsaydı daha iyi yerlerdeydik şu anda. Kewell kadar akıllısını görmedi bu takım ve bu ülke. :) Hagi bile Kewell kadar zeki değildi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt