#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Gayet mantıklı bir yazı. Nesi yanlış hocam, bir açıkla? Kewell Galatasaray'a çok şey kazandırdı.

Ben Kewell gol atınca Daddy Cool'u dinlediğimde maç biletine verdiğim paranın karşılığını aldığımı hissediyordum. Helal olsun Kewell'a.

Bizim için çok büyük bir şans olan , geleceğimizin anahtarı olan Rijkaard gitsin , Kewell kalsın . Doğru mu hocam bu ?

Bizim için çok büyük bir şans olan , geleceğimizin anahtarı olan Rijkaard gitsin , Kewell kalsın . Doğru mu hocam bu ?

Hocam adam orda biraz abartmış tabii o duyguyu verebilmek için. Ama diğer kısımlarına kelimesi kelimesine katılıyorum.

Rijkaard'ın Kewell'ı formanın hakkını vermeyen oyuncu klasmanında değerlendirmesine ne demeli peki? Franco-Santos kalsın, Kewell gitsin. Rijkaard'ı anlamak da güç doğrusu. :o

Formasinin hakkini vermeyen oyuncu aciklamasina kewell girmiyor ki

Hocam adam orda biraz abartmış tabii o duyguyu verebilmek için. Ama diğer kısımlarına kelimesi kelimesine katılıyorum.

Rijkaard'ın Kewell'ı formanın hakkını vermeyen oyuncu klasmanında değerlendirmesine ne demeli peki? Franco-Santos kalsın, Kewell gitsin. Rijkaard'ı anlamak da güç doğrusu. :o

Eğer Rijkaard´a güveniyorsak verdiği kararlara itiraz etmemeliyiz Sonuçta lak diye verilmiyor bu kararlar Teknik ekip ve yönetimin uzun uzun düşünmesi sonucu veriliyor . Rijkaard sol wingera daha tempolu bir oyuncu düşünmüş olabilir . Bunun için Henry gibi bir usta klubeye gitti bu sezon Barca´da Pedro yarısı etmez Henry´nin kalıte olarak.Ayrıca Kewell´ın kronik sakatlığı olduğu söyleniyor , ne kadar doğru bilmiyorum gerçi . Bütün bunları düşümdüğümüzde Kewell doğru karar gibi görünüyor .

Desteklediğim anlaşılmasın. O arkadaşın avatarı çocukçadır. Kumda oynamalı.

Önce kendi avatarının ciddiyetini konuş ondan sonra kendime göre bu haklı tepkimi ortaya koyma yöntemime laf et.. Kişisel hakaret noktasına getirirsen olayın boyutunu klavyeden neler yazılmazki bu manada lütfen efendiliğini koruyarak tartış :animation:

Meriç'in avatarındaki adamın kim olduğunu biliyor musun ki?

Önce kendi avatarının ciddiyetini konuş ondan sonra kendime göre bu haklı tepkimi ortaya koyma yöntemime laf et.. Kişisel hakaret noktasına getirirsen olayın boyutunu klavyeden neler yazılmazki bu manada lütfen efendiliğini koruyarak tartış :animation:

Evet avatarındaki abimiz ağır yaralı şu an hastanede:rolleyes:

Dondurmam Gaymaktaki adam bilmiyodum kaza geçirdiğini Allah acil şifalar versin... Ama kişisel hakaret boyutuna getirilmeden olay seviyeli tartışılmalı..

Kendi kendine ayar vermişsin zaten bana bişey kalmamış.

Avatarın da değişir zaten adminlerden biri gelince.. Böyle saçma bir tepki olamaz.

Kendi kendine ayar vermişsin zaten bana bişey kalmamış.

Avatarın da değişir zaten adminlerden biri gelince.. Böyle saçma bir tepki olamaz.

Cumhurbaşkanının, Başbakanın tepki gördüğü bi ortamda haldun üstünel kim oluyoki tepki gösterilmesin ? Olaydan haberdar olmaya bilirim.. Bunu "kendine ayar verme" diye nitelendirmen de gene ssenin yorum kalitenle alakalı.. Demokratik bir ortam ve tepkiler olağan karşılanmalı ki ben bunu Abdullah abiye özel mesajla sordum ve 1 gün tutup kaldıracaktım.. Onay bekliyordum.. Sizin gibi zihniyeti kıt insanlara daha neler yazılır da haklıyken haksız konuma düşerim.. İyisi mi sesli susayım... :animation:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt