#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Beşiktaşlı değil kendisi hatta Liverpool maçında Bjk taraftarına yaptığı övgülerden dolayı Bjkli taraftarların en çok sevdiği spiker haline gelmiştir.Galatasaraylı olduğu ve Gsnin eski şampiiyonluklarında kutlamalara katıldığı söyleniyor,ben Fenerli diye biliyordum ama(kesin olan tek şey Bjkli olmadığıdır :) )...

Zaten bu işlerde Türkiye söz konusu spikerler avazı çıktığı kadar bağırıyor :D

Emre Tilev:Ayhan içerde, çevir onu, çevirdi. Gol olsuunn.Ardaa, Ardaa... Döndüü, Harry Kewell direkteeen.Allah'ım nasıl kaçar?,Allah'ım nasıl kaçar?, 7,32 - 2,44, bir Allah, bir top, bir kale.Top dışarı, önce kaleye sonra direğe, nasıl kaçar? nasıl kaçar? akıl almaz bir pozisyon.Atmak, dışarıya göndermek eminim daha zor ama zoru başarıyor Galatasaray...:D:D

doruk kardesım super yazmısın valla gecenın su wakti guldurdun benı hatırladım bu pozısyonu olımpıyakos macıydı.

Topu ayağına her aldığında sanki PremierLig maçı izliyor gibi oluyorum.Hatta golü attıktan sonra ``Yeeeeeeeeeeeeehhhhh`` diye tepki verdik sonradan SamiYen'de olduğumuzun farkına vardık.:D:D

Emre Tilev:Ayhan içerde, çevir onu, çevirdi. Gol olsuunn.Ardaa, Ardaa... Döndüü, Harry Kewell direkteeen.Allah'ım nasıl kaçar?,Allah'ım nasıl kaçar?, 7,32 - 2,44, bir Allah, bir top, bir kale.Top dışarı, önce kaleye sonra direğe, nasıl kaçar? nasıl kaçar? akıl almaz bir pozisyon.Atmak, dışarıya göndermek eminim daha zor ama zoru başarıyor Galatasaray...:D:D

Bu spiker beni öldürüyor:)

Harika harika muhtesem mukemmel! kaleciyi carmaga gerdi:D

Rame değil bütün Rame'ler gelse o topu oradan alamazdı.

Top öyle bi yere gittiki Rame o an dev olsa o topu tutamaz.

Galatasaray'ın şuan en iyi, en profesyonel yabancısı iyi ki gelmiş çok iyi , çok beyfendi ve çok iyi bir topçu şımarıklık yok bişey yok süper topçu aylarca sakat sonra çıkıyor takır takır oynuyor Baros Lincoln gibi de değil onlar biraz iyi oynadı mı havalara giriyolar bu öyle değil helal sana Kewell!

yahu hersey giyidigi numaradan oluyor --> 19 : D

Harikasin Harry.

Bordeaux maçından önce Kewell gitsin diyen Galatasaray kılıklı bir febe'li vardı.Nerde o???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt