#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Bülent geçen sene 'anlaşılmaz bir şekilde' bir maçta onu 92. dk'da oyuna aldığında bile profesyonelce oyuna girip maçı tamamlamıştı, ki böyle bir tercihi hak edecek kadar hiçbir zaman düşmedi Kewell.

Fakat biz malesef Lincoln gibi bir adama gösterdiğimiz ilgiyi hiç Arda'ya, Baros'a, Kewell'a gösteremedik geçen sene.

Lincoln için Bülent'i bile yuhaladık. Umarım böyle yanlışları bir daha yaşamayız.

Bülent geçen sene 'anlaşılmaz bir şekilde' bir maçta onu 92. dk'da oyuna aldığında bile profesyonelce oyuna girip maçı tamamlamıştı, ki böyle bir tercihi hak edecek kadar hiçbir zaman düşmedi Kewell.

Fakat biz malesef Lincoln gibi bir adama gösterdiğimiz ilgiyi hiç Arda'ya, Baros'a, Kewell'a gösteremedik geçen sene.

Lincoln için Bülent'i bile yuhaladık. Umarım böyle yanlışları bir daha yaşamayız.

katiliyorum

Lig başlamadan adamın sözleşmesi konuşuluyor. Bırakalım da rahat rahat işini yapsın. Yönetim Kewell için zemin hazırlamıştır. Onlarda biliyor Kewell'ın Galatasaray'a ne kadar çok yakıştığını. :)

+1905

Adam bizi resmen ............ Ona sahip ciktik, adam gitti Brezilya'ya ve geri dönmedi, ne kadar yüzsüz ters bir insan ya:mad: Insan biraz dusunur, beni seviyorlar diye, Lincoln buyuk bir oyuncuydu ama bizi kullandi, bir futbolcu daha ne bicim terslik yapsin taraftarlara?. Bulent Korkmaz hayatini verdi Galatasaray'a, biz onu yuhaladik ya, bu olaya hiç dusunmedim. Aslinda ozur dilmek lazim Cesur Yurek'e kocaman bir pankart'la.. 'HERZAMAN KALBIMIZDESIN BUYUK KAPTAN' diye..

Kewell'e gelirsek: Kewell artik Galatasaray'dan biri, onu çok seviyorum. Her harekette bal akiyor, adami gerçekten çok seviyorum, boyle yabanci oyuncu zor buluruz. Hem muthis bir oyuncu, hem karizmatik, hem yakisikli, hem iyi bir profesyonel, hem iyi bir insan. Kewell-Baros'u gercekten çok seviyorum :)

adam geldiği gunden bu yana herkeze sevdirdi kendisini inanılmaz bir sempatisi var ayrı bir adam umarım futbolu parcalı formamızın altında bırakır

Fena değildi. Birkaç defa hatalı paslar versede bir hareketiyle takımı atağa kaldırıp yönlendiriyor. Çok önemli bizim için.

Esasen bu sene Kewell'ı daha diri görüyorum.

Sezon öncesinde bir açıklamasında bunu kendisi de dile getirmişti zaten.

Öyle 90 dakika çıkaramaz, devamlılığı yok diyoruz ancak; bence Kewell öyle düşünmüyor.

Esasen bu sene Kewell'ı daha diri görüyorum.

Sezon öncesinde bir açıklamasında bunu kendisi de dile getirmişti zaten.

Öyle 90 dakika çıkaramaz, devamlılığı yok diyoruz ancak; bence Kewell öyle düşünmüyor.

Kewell daha hazır değil FR onun için maçlarda son yarım saat falan oynatıyor.Hazır olduğu zaman sol tarafı estirecek.

Kewell kötüydü bugün.yanından geçen toplara bile pek müdahale edecek takati yoktu.rakibi ekarte edebilecek pozisyonlarda bile zorlamadı pek.belki de yedek kalmak koymuştur ona.yada hafta içi oynanan maçta yorulmuştur 2. yarı oynamasına rağmen :)

Kewell kötüydü bugün.yanından geçen toplara bile pek müdahale edecek takati yoktu.rakibi ekarte edebilecek pozisyonlarda bile zorlamadı pek.belki de yedek kalmak koymuştur ona.yada hafta içi oynanan maçta yorulmuştur 2. yarı oynamasına rağmen :)

Kewell'a mı yedek kalmak koyacak ? :)

Kewell'a koymaz bunlar.

Biraz sabır.

Kış gelsin hele. Havalar soğusun.

Hastayim bu adama yaaa, kiz olsam verecem yani okadar seviyorum bu adami :D

İrlanda maçı yeni bitti.90 dakika oynadı.Kilit ara paslar attı.Ama Tim Cahill maça damgasını vurdu o nasıl bir adamdır ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt