#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Vay anasın ya bir kez daha hayran oldum Kewell'a.Böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

18_252425_28FAN12COKBUYUK-C-B4233.jpg

"Ben gidiyorum Başkan"

Aslan´ın Avustralyalı yıldızı Kewell´ın, Sarı-Kırmızılı kulübün patronuna, “Sezon sonunda İngiltere´ye dönmek istiyorum. Beni anlayışla karşılamanızı umuyorum” dediği öğrenildi.

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’ne kalma yarışında büyük yara alan Aslan’a bir darbe de Harry Kewell’dan... Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden Liverpool’dan transfer edilen ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Avustralyalı yıldızın sezonu sonunda İngiltere’ye dönmek istediği öğrenildi. Kewell’ın, konuyla ilgili olarak Başkan Adnan Polat’la bir araya gelip, “Ailemi özlüyorum. Eşimden çocuklarımdan hiç bu kadar ayrı kalmamıştım. İlk başta bunu kaldırabilirim diye düşündüm. Sizin, teknik ekibimizin, futbolcu arkadaşlarımın hatta taraftarın bu konuda bana büyük desteği oldu. Ama artık ailemle olmak istiyorum ve sizden anlayış bekliyorum” dediği öne sürüldü.

Fulham ve Tottenham’ın listesinde

Başkan’ın bu talep karşısında şaşırdığı belirtilirken, konuyu sezon sonunda görüşülmek üzere rafa kaldırdığı ifade edildi. Kewell’ı, Premier Lig kulüplerinden Fulham ile Tottenham takip ediyor. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda Ada’ya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kewell bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist

Süper Lig 21 1633 6 3

Avrupa Kupası 9 751 4 -

Türkiye Kupası 1 68 - -

Süper Kupa 1 24 1 1

Kaynak:Fanatik

bizde 60-70 dk dayanabiliyor ingilterede 30 dk kaldıramaz bence..

Resmi site aracılığıyla gelecek sezon da buradayım çıkan haberler yalan diye bir açıklama yapsa da rahatlasak..

Fanatik'te pek sallama haber yapmaz. Doğru olma ihtimali var.

Resmi siteden bir yalanlama gelir tabi yalansa.

Sözlesmesi yok mu kardesim ? Gidecekse onu isteyen kulüp bonservisini getirir Kewell'i alir gider.

Zorunlu Açıklama: Harry Kewell

Bugün Fanatik gazetesinde “Ben gidiyorum Başkan” manşeti ve Orhan Yıldırım imzasıyla hakkımda yayınlanan haberin tamamıyla asılsız olduğunun bilinmesini isterim.

Sayın Başkanımız ile aramızda bu konuda bir görüşme hiç olmamıştır. Haberde bana atfedilen tüm söz ve düşünceler de hayal ürünüdür.

Taraftarlarımıza saygılarımla bildiririm.

Harry Kewell

Galatasaray Futbol A.Ş.

Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Dün resmi sitede haber yalanlandı ama hala doğruymuş gibi haber yapıyorlar :mad:

‘Kewell’ı bırakmayın’

Yıldız futbolcunun FANATİK´te yer alan, “Sezon sonunda gidiyorum Başkan” sözleri taraftarı ayağa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar, Kewell´ın kalmasından yana.

FANATİK’te dün yer alan ve Harry Kewell’ın Başkan Adnan Polat’la yaptığı görüşmede kullandığı, “Ailemi özlüyorum. Sezon sonunda İngiltere’ye dönmek istiyorum, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum” sözleri, taraftarı harekete geçirdi. Gazetemize mail yağdıran futbolseverler, Avustralyalı yıldızın gerek kişiliğiyle, gerekse oyunculuğuyla Galatasaray’ın en büyük değerlerinden biri olduğuna dikkat çekip, kesinlikle gönderilmemesi gerektiği yönünde görüş belirtti. İnternet sitelerine de konuyla ilgili yorum bırakan taraftarlar, Kewell’a da çağrı yapıp, ailesini İstanbul’a getirmesi halinde gayet mutlu olabilecekleri şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Skibbe ve Korkmaz yorumu

Cimbom'un yıldız oyuncusu Kewell, Michael Skibbe hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.

Skibbe ve Korkmaz yorumu

29 Nisan 2009 22:43

Bülent Korkmaz'ın yerden yere vurulduğu günlerde, Harry Kewell'dan destek geldi.

Avustralyalı yıldız, sarı kırmızılı camia içindeki dostlarıyla yaptığı sohbette, Bülent Korkmaz'ın çalıştırıcılığından son derece memnun olduğunu söylediği öğrenildi.

Kewell yaptığı konuşmada, "Skibbe'den kimse çekinmiyordu bile. Hatta Skibbe bazı oyunculardan korkuyordu. Bülent Korkmaz gelir gelmez havayı değiştirdi. Takımda herkes ondan çekiniyor, ona saygı duyuyor. Yeni hocamız kaybolan otoriteyi yeni baştan oluşturdu" diyerek, Korkmaz'a destek verdiği ifade edildi.

Kaynak: Haber7

ya bu adamı çok seviyorum ben...giderse yazık olur...uzun yıllar bizde kalmasını istiyorum..

Yaserle ilgili yorumları okudum sonra buraya geldim.Anladım ki adın yabancıysa Türkiyede yaşadın.Kewell Hacettepe maçında ne oynadı?Önceki maçta ne oynadı?Ama tek bir eleştiri yok.Karşı karşıya topu kaleciye nişanlamadı mı?Yaserden ne farkı var?Ama yaser gitsin kewell kalsın.Sırf karşı karşıya atamadı diye.Yazık,yazık halen isimlerle oynanmadığını anlamamışız futbol denen basit oyunun.Yürek lazım önce,yüreğini ortaya koyamıyorsan teknik,taktik,kondisyon hepsi hikaye önce yürek lazım.

Yaserle ilgili yorumları okudum sonra buraya geldim.Anladım ki adın yabancıysa Türkiyede yaşadın.Kewell Hacettepe maçında ne oynadı?Önceki maçta ne oynadı?Ama tek bir eleştiri yok.Karşı karşıya topu kaleciye nişanlamadı mı?Yaserden ne farkı var?Ama yaser gitsin kewell kalsın.Sırf karşı karşıya atamadı diye.Yazık,yazık halen isimlerle oynanmadığını anlamamışız futbol denen basit oyunun.Yürek lazım önce,yüreğini ortaya koyamıyorsan teknik,taktik,kondisyon hepsi hikaye önce yürek lazım.

Tamamen katılıyorum,kimse kusura bakmasın ama Kewell'da çok abartılıyo bu sene,bunun tek sebebide Lincoln'den beklenenin alınamaması sonucu ona karşı bi adamı savunma isteği,Kewell bu sene bazen iyi işler yapmış olabilir ama hiç bi zaman Arda gibi devamlı iyi bir performansı olmadı,Kewell'ı dün çıplak gözle izledim ve hiçde bu abartılı övgüleri haketmiyo,bana kalırsa Lincoln Kewell'dan çok iş yaptı bu sene kimse kendini kandırmasın.

Kewell'ın bu sezon yaptıkları ortada. Son 2-3 maç kötü oynadı diye adamı silecek değiliz.

Ama Yaser Galatasaray adına bu sezon ne yapmış? Sürekli kötü, böyle adamı tabiiki eleştireceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt