#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Harry Kewell

K7 gibi isimlere gerek yok. Apachilerle karışmasın. O Daddy Cool ya da Wizard of Oz. Yeterince havalı :ask:

2 yıl önceki sevincin aynısı.. Senin için her söz az kalır.. Bir de kaptan olarak görsem seni....

Sonunda sözleşme uzatıldı .

Seviyoruz seni harry kewell :)

turuncu formam kewell 19 şeklinde idi.gidip değiştireyim bari.

7 numarayı Saunders ve Okan gibi efsaneler giydiğinden Hagi'nin 10 numarasından sonra en sevdiğim numaradır. Kewell'a yakışır. Bu sezon en az 30 maç oynaması dileğiyle.

Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell gitti diye forumda bas bas bağıran, Lafı ağzımıza tepmeyi marifet sayan, "Kewell kalmalıdır topik"ine olumsuz görüş belirten, herşeyi bildiğini zannedip hiçbirşeyi bilmeyen zihniyet hani nerdesin?

Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell'ın gitmesini isteyenlerin başında ben geliyorum. Hala da görüşümün arkasındayım. Git eski postlara bak. Taa geçen Kasım ayında Kewell' ın sırf dünya kupasında oynamak için ligin son 10 maçında oynamayacağını yazmıştım. Haklı çıktım. Ama sonuç olarak yönetim bir karar vermiş adamı takımda tutmuş. O zamanda eski numarısını başkasını veren yönetimi eleştirdim.

Cevap: #99 Harry Kewell

kewelldan fazla ümit beklememek gerek sa sakatlanır yada kendi kendine sakatlanır bu sene yarıda yine gondersekmi dondursakmı diye düşünürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt