#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #99 Harry Kewell

Yazacak birşey bulamıyorum Kewell için, tek kelimeyle; Helal Olsun.

Maç değerlendirmemde söylediğim gibi 6+2+2 kuralı var oldukça kewell bizde 36 yaşına kadar oynar.

taraftari ve takimi hareketlendiren adam. hakkini vermek lazim, tam bir profesyonel.

Çok yakışıyor ona bu forma.

Mükemmel bir kişilik ve futbolcu.Keşke her yabancımız böyle olsa.

Bu arada Kewell pembeyle gelmiş transfer olurken. :asd:

harry-kewell-resim-3.jpg

Takımda top tekniğini ve oyun zekasını Arda 'yla birlikte en çok fark ettiren OZ BÜYÜCÜSÜ. 2 hareket yapıp maçı alıyor. Bu da takımla arasındaki farkı gösteriyor çünkü maç boyunca kimse o 2 hareketi yapamıyor.

harry harry kewell aslanim gollerine basladi yine isallah bu yil sakatlik felan uzak durur kewell den

Yalnız Kewell ile takımın tamamı arasındaki teknik fark acaip göze batıyor. İlk maçta da ikinci maçta da belli oldu bu fark. Bu çok olumsuz bir durum aslında.

Yalnız Kewell ile takımın tamamı arasındaki teknik fark acaip göze batıyor. İlk maçta da ikinci maçta da belli oldu bu fark. Bu çok olumsuz bir durum aslında.

O kadarda değil aslında yani onu 2 senedir parçalıyla gördüğümüzden sıradanlaşmış olabilir gözlerimize, beyinlerimize ama Kewell,Liverpool'daki son sakatlığını yaşamasaydı bırak Galatasaray'ı onu Londra dışında bir klüpte görmek bile olanaksız olurdu.

O kadarda değil aslında yani onu 2 senedir parçalıyla gördüğümüzden sıradanlaşmış olabilir gözlerimize, beyinlerimize ama Kewell,Liverpool'daki son sakatlığını yaşamasaydı bırak Galatasaray'ı onu Londra dışında bir klüpte görmek bile olanaksız olurdu.

Tamam ben zaten Kewell 'ın tekniğiyle diğer futbolcuların tekniği arasında farkın çok olduğunu söylüyorum. Kewell 'ın ayağına gelince rahatlıyoruz ama başka kimsede olmuyor o his Arda hariç. Kewell 'ın seviyesine çıkmalı takım ama arada fark çok.

Allahtan satmamışız.Bu sene sakatlık problemi yaşamassa,her yönden en çok faydalanacağımız adamlardan biri Kewell.

Çok büyük adam. Çok büyük futbolcu ama hızında düşme var gibi geldi bana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt