#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Profesyonellik böyle olur iste. Kimileri hala Profesyonelligi euro dan ibaret saniyor.

Baris Özbeke yaziklar olsun golden sonra kewelle tessekkür edecegine ordan oraya kosuyo.

Ne golden sonra, ne yaptığı asistten sonra sevindi.

Varol Bülent!!

Yok artık. :eek:

Öyle birşeye ihtimal var mı? Ben gördüm sevinirken. Abartılı değildi ama zaten Bülent hoca G.Birliğinde bizi yendiği maçtan beri hiç abartılı sevinirken görmedim.

Bebeğinin güzelliğini gördünüz mü Dünya tatlısı bişey :D

Harry Kewell gibi bir adamın yüzünü asık görmek benim canımı sıktı,sakatlık olmasa Kewell'da izlettirmeyecek bize Bülent Korkmaz!

Bu adam Harika ...

Takımda Kredisi en yüksek yabancıdır kuşkusuz . ! .

Böyle bir değeri takımımızda bulundurduğumuz için çok şanslı olmalıyız. Değerini bilmeliyiz.

Kewell'ı ne yapsınlar ne etsinler kulüpte tutsunlar.Böyle yararlı yabancı futbolcular az gelir.

galatasaraya cristiano ronaldo gelse

o bile yedek bekler

cunku ronaldo dan iyi sabri var mesela!!!!!!!!!

tesekkurler bulent hoca!!!!!!!

Tam bir profosyonel.Takımın durumunuda biliyor,dolayısı ile liderlik vasıflarınıda kullanarak takımı yarı yolda bırakmak istemez ancak yönetimle oturup gelecek sezon planlarını öğrenmek istemiş olabilir buda bu traz oyuncular için çok doğaldır.Benim kaanatim yeni sezon başlar,teknik adam ve transferlerin durumuna göre 30 ağustosa kadar kewellın kalıp kalmayacağı belli olur.Benim düşüncem takımın başına kim gelirse gelsin kewellı bırakmayacakdır.

Kewell farkı

Harry Kewell mücadeleye damgasını vuran isim oldu.

Ankaragücü maçından sonra Gençlerbirliği karşısında da Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz tarafından yedek soyundurulan Harry Kewell mücadeleye damgasını vuran isim oldu.

Profesyonellik dersi veren Avustralyalı yıldızımız perdeyi açarken, ikinci golde de asist yaptı, kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Pozisyonsuz geçen ilk yarıda Emre Güngör'ün dakikalar 35'i gösterdiğinde sakatlanması bir anda soğuk duş etkisi yarattı. Ancak o ana dek sahada hiçbir varlık gösteremeyen sarı-kırmızılılar, Kewell'la birlikte bambaşka bir kimliğe bürünerek galibiyete uzandı.

Kewell'a sevgi

Tribünler dün en büyük ilgiyi geçen hafta olduğu gibi yine yedek soyunan Avustralyalı yıldız Harry Kewell'a gösterdi. Taraftarlar başarılı futbolcuyu tribüne çağırarak yumruk şov yaptırdı. Bu arada taraftarlar saçlarını kazıtan Semih'i, Hasan Şaş sandı. Sarı-kırmızılılar, “Hasan Şaş buraya yumruk havaya” diyerek, genç Semih'e takıldılar.

Kaynak: Milliyet

Kewell gibi her anlamda değerli bir futbolcuyu ve Lincoln'ü kaçırırsa Bülent'i ve yönetimi bu taraftar affetmez.

Kewell gibi her anlamda değerli bir futbolcuyu ve Lincoln'ü kaçırırsa Bülent'i ve yönetimi bu taraftar affetmez.

Lincoln değil de Kewell'ı kaçırırsa benim bile gözümden düşer.

Lincoln'ün Bülent hocayla alaksı yok.Feldkamla da sorun yaşadı,Schalke'de de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt