#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #99 Harry Kewell

3 sene önce Harry Kewell Galatasaray'da diye haber bana geldiğinde şaşkındım ve çok mutluydum.Bu sene takımda kalınca bu sefer çok büyük bir mutluluk yaşadım.Şampiyonluk göreceğiz bu sene inşallah.

Formanin hakkini veriyor denilir ya.. iste bu söylemi hic tereddütsüz söyleyebilecegimiz kimsedir kendisi. Basina bir sakatlik gelmese de bu sene, söyle doya doya izlesek diyorum bir de.

Ilk 11 de olur, forvet oynar.

Son 20 dk yerini Badtala brakir, tabi burda skor da önemli.

Topu ayağına götürebilirsek rakip için en tehlikeli silah oluyor. Ama tek başına ilerde mucize bekliyoruz.

Harry Kewell ve Arda Turan ın süper oynamadığı her maç puan kaybederiz.

Bu adamla bile aylarca çingene pazarlığı yapan yönetime söylenecek söz bulamıyorum.

Yaşlı, sakat denilen Harry Kewell; Sarp'ı da, Ayhan'ı da, Barış'ı da, Pino'yu da, Cana'yı da, Serdar'ı da, Servet'i de, Balta'yı da top diye oynar.

Takımın durumu içler acısı.

Bence mesleğe saygının en büyük ifadesidir Harry Kewell. İzlemeye doymadığım bir numaralı profesyonel. Bugün yaşadığı sakatlıkları bir Türk futbolcusu yaşasa emin olun futbolu bırakırdı. Bu adamın cebinden para verip özel kondisyoner tutması, antrenmanlardan sonra gidip altyapıdaki yıldız adaylarıyla futbol oynaması başlı başına kendisini efsane yapmaya yeter. Keşke Türk futbolundan senin gibi 1 profesyonel çıkarabilsek. Galatasaray'da bugün herhangi bir futbolcunun yerinde olsam yakana yapışır, bütün bildiklerini öğretmen için 1 sn. peşinden ayrılmazdım. Ama bizim Türk futbolcusu ancak gece alemlerinden anlar, anlamayanı da gider siyasi,dini örgütlenmelere bulaşır...

Kewell 1 devre sakat geçirdi, yazın ortasına kadar kampa gelemedi. Şu an taş gibi, en diri oyuncumuz. Baros zira öyle.

Türk futbolcular utansın kendilerinden. Ali Turan da 1 devre maç yapmadı ve kıçı kalkmıyor yerden. Futbolu unutmuş.

Bence mesleğe saygının en büyük ifadesidir Harry Kewell. İzlemeye doymadığım bir numaralı profesyonel. Bugün yaşadığı sakatlıkları bir Türk futbolcusu yaşasa emin olun futbolu bırakırdı. Bu adamın cebinden para verip özel kondisyoner tutması, antrenmanlardan sonra gidip altyapıdaki yıldız adaylarıyla futbol oynaması başlı başına kendisini efsane yapmaya yeter. Keşke Türk futbolundan senin gibi 1 profesyonel çıkarabilsek. Galatasaray'da bugün herhangi bir futbolcunun yerinde olsam yakana yapışır, bütün bildiklerini öğretmen için 1 sn. peşinden ayrılmazdım. Ama bizim Türk futbolcusu ancak gece alemlerinden anlar, anlamayanı da gider siyasi,dini örgütlenmelere bulaşır...

Aynen. Bu takımda 17 yaşında bir oyuncu olmak için herşeyi verirdim. Rijkaard-Neeskens gibi 2 futbol prof. ve Kewell gibi isim var. Ulan sabahtan akşama kadar peşinden ayrılmazdım bunların ben. Evlerine gider, nasıl işediklerine bile bakarım lan o derece :D

Ne kadar etkili olduğunu söylemeye gerek yok, ama göz göre göre adam yaşlanıyor be... Hani bundan birkaç sene önce kesin şimdi adamı geçip gol atar dediğimiz pozisyonlarda zorlanıyor ya fizik gücünden dolayı, işte ben buna üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt